sergio3run Napisano 29 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2011 Witam. Jestem nowy na forum i w ogóle w tematyce feromonów, dlatego mam do was 2 pytania: 1) Jak długo działa feromon. Chodzi mi tu głównie o to, czy jak jakaś osoba się mną hmm zainteresuje, to na drugi dzień bez stosowania feromonów dalej będzie się mną interesowała? 2) Przeglądałem feromony w sklepach i widzę ze oryginalne typu BTB są dość drogie. Znalazłem coś tańszego - Pherolove - ktoś miał styczność z tymi feromonami ? Czy są dobre, działają i czy opłaca się to kupić? Stoją teraz po 20zł, 10ml. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 29 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2011 1. Feromon, jak feromon działa kilka godzin na ciele, na ubraniu podobno dłużej, choć ja na ubranie nie stosuje. Jeżeli zrobisz na kimś wrażenie to dlaczego miałby się Tobą dalej nie interesować... Feromon to dodatek 2. 20 zł za 10 ml nie może działać bo to nie feromon. PHX, NPA, BTB, itd. te na feromony.pl to feromony drogie bo drogie ale są.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergio3run Napisano 30 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 A PHX 1ml na ile starcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Oj, ciężko mi powiedzieć, na ile 1ml wystarcza, nigdy próbki nie miałęm. może zainwestuj w NPA na początek cena nie wygórowana a efekty są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergio3run Napisano 30 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 To wciaz dla mnie za drogie. Nie chce na to za duzo wydawac, moze dlatego ze nie wierze za bardzo w dzialanie feromonow. A tez czytam tutaj hisotrie ludzi, niektorzy nie maja efektow wiec nie chce wyrzucic kasy w bloto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detal Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 nie można zjeść ciastko i mieć ciastko, stary, tez bym chcial wiele rzeczy mieć za darmo. NPA jest ok, chociaz caly czas szukam idealnej dawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Dokładnie tym bardziej, że 1ml może nie starczyć do testów i do odnalezienia odpowiedniej dawki. Polecam npa na początek masz większe pole do popisu i masz pewność, że jeżeli flakonik npa nie przyniesie efektów to na Ciebie nie działa, a zawsze możesz zwrucić pusty flakonik. Przemyśl, ja bym próbki nie kupował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi