Hubert Napisano 8 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2007 Witam dzisiaj zakupiłem Pheromax 14ml MAN. Wczesniej uzywałem Love-instinct 2ml za 300zł. Świetnie działały widać było, że były zapakowane i zaplombowane oryginalnie. Nie mogę go już znaleźć w żadnym sklepie a naprawdę działanie miał piorunujące. Jak to się ma do Pheromax opakowanie atomizera jest plomboane nie da sie do otworzyc( dolac innej substancji ??). Oraz jak wygląda sprawa gwarancji, która uprawnia klienta do zwrotu produktu w ciągu uzywania jeśli nie będzie zadowolony. Co dzieje się w tedy z takimi produktem po zwrocie trafiają do kolejnego odbiorcy juz w zmniejszonej wczesniej ilości czy jest ona dopełniana a może odsyłana do dystrubutora. Czy ktoś skorzystał już z tej gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 8 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2007 O ile mi wiadomo feromony.pl wylewaja zwrocone przez klientow fero Ale o tym bylo i nawet wypowiedzialo sie na ten temat Ferum. Radze wcisnac opcje "Szukaj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi