KRISTOFF Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Witam czy ktos z was uzywal feromonow na podania albo cv tzn spryskiwal nimi fero albo tylko koperty w srodku i wkladal listy jakie ktos ma doswiadczenia z tym.Ja nalozylem na dwa cv chikare z saszetki i czekam moze sie odezwa z pracy na rozmowe kwalifikacyjna i jutro mam jedno podanie zlozyc w jednym miejscu mysle o spryskaniu tylko koperty w srodku moja chikara poniewaz moze barwic papier ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detal Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 wątpie zeby to cokolwiek dalo. feromony NIE ZALATWIAJA SPRAW! To jest sygnal wysylany przez ciebie do otoczenia, ale zeby ten sygnal mógł być wyslany potrzebny jestes TY w tym otoczeniu dlatego wszyscy głowią sie jaka dawka dla nich jest najlepsza zeby fero były wlasciwie odebrane przez otoczenie... "Feromony łączą sie z twoimi naturalnymi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRISTOFF Napisano 9 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 http://www.feromony.pl/listy-i-prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi