KRISTOFF Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Ciekawe czy jest mozliwosc sprawdzenia jakie fero kazdy z nas wytwarza naturalnie bez lania na siebie kupowanych mi sie wydaje ze ciagle smierdze pod pachami NPA ale wcale nie uzywam zadnych fero moj wiek 27l i w jakich proporcjach Zalozmy ze moje cialo wytwarza Npa naturalnie to jak dorzuce z butli to pewne ze przedawkuje i ludzie sie zaczna izolowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klimek Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 rozciencz 1:50 w atomizerze. 1 kropla i reszta (4,9ml) perfum. poprobuj z 1 psiknieciem do pewnie max 10. Zobaczysz gdzie jest Twoja granica. Ja nie lubie ogolnie z butli walic, bo zawsze mam przedawkowanie. NPA ma polowe maksymalnego stezenia, a moje cialo wytwarza ostatnio duzo wiecej fero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi