kollo_0 Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Witam. Dopiero zaczynam swoją przygodę z feromonami i mam do was pytanie. Ponieważ przejrzałem dosyć dokładnie forum, ale nie znalazłem wiele informacji na temat produktu Pheromax Oxytocin. Mianowicie : -Czy działa on tak samo jak zwykły PHX ? -Czy nadaje się do uwodzenia ? - Która wersja PHX jest lepsza i którą polecacie ? ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seksiczekolada Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 podbijam ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy10034 Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Witam zdecydowanie polecam PHX Oxy Kiedyś używałem zwykłego i efekty jakieś tam były ale marne. Po dołączeniu NPA było lepiej a jeszcze lepiej było gdy do PHX dodałem BTB zamiast NPA. Teraz Używam PHX Oxy z BTB i jest rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 tak ja juz to dawno stwierdzilem no ale ciesze sie ze podzielasz innych zdanie jak i moje ja wiem doskonale jak Dziala Pheromax Oxitocin w polaczeniu z BTB jest rewelacyjne bezbledne zgadzam sie z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy10034 Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Dzięki Dany A w jakich ilościach stosujesz jeśli można spytać? Ja stosuję PHX nie pełne naciśnięcie na szyję i po jednym przechyleniu BTB na palec i wcieram za ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 doskonale to tak jak i ja no ja moze ciutke wiecej i nie przykrywam generalnie zadnym perfumem jesli ide na podryw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy10034 Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 To gdzie dajesz perfumy? Na ubranie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 ewentualnie obok ale raczej znikoma ilosc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi