kollo_0 0 Zgłoś Napisano 25 Grudzień 2011 Witam. Dopiero zaczynam swoją przygodę z feromonami i mam do was pytanie. Ponieważ przejrzałem dosyć dokładnie forum, ale nie znalazłem wiele informacji na temat produktu Pheromax Oxytocin. Mianowicie : -Czy działa on tak samo jak zwykły PHX ? -Czy nadaje się do uwodzenia ? - Która wersja PHX jest lepsza i którą polecacie ? ; ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seksiczekolada 0 Zgłoś Napisano 26 Grudzień 2011 podbijam ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy10034 0 Zgłoś Napisano 17 Styczeń 2012 Witam zdecydowanie polecam PHX Oxy Kiedyś używałem zwykłego i efekty jakieś tam były ale marne. Po dołączeniu NPA było lepiej a jeszcze lepiej było gdy do PHX dodałem BTB zamiast NPA. Teraz Używam PHX Oxy z BTB i jest rewelacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś Napisano 17 Styczeń 2012 tak ja juz to dawno stwierdzilem no ale ciesze sie ze podzielasz innych zdanie jak i moje ja wiem doskonale jak Dziala Pheromax Oxitocin w polaczeniu z BTB jest rewelacyjne bezbledne zgadzam sie z Toba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy10034 0 Zgłoś Napisano 17 Styczeń 2012 Dzięki Dany A w jakich ilościach stosujesz jeśli można spytać? Ja stosuję PHX nie pełne naciśnięcie na szyję i po jednym przechyleniu BTB na palec i wcieram za ucho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś Napisano 17 Styczeń 2012 doskonale to tak jak i ja no ja moze ciutke wiecej i nie przykrywam generalnie zadnym perfumem jesli ide na podryw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy10034 0 Zgłoś Napisano 17 Styczeń 2012 To gdzie dajesz perfumy? Na ubranie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś Napisano 17 Styczeń 2012 ewentualnie obok ale raczej znikoma ilosc Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach