Maciek_Warszawa Napisano 31 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2011 Witam na forum Po przeczytaniu forum musiałem napisać i zapytać o parę rzeczy. Spotykam się od jakiegoś czasu z pewną dziewczyną i w sumie jest OK. Jednak chciałbym, żeby to było coś więcej niż przyjaźń więc chciałem pomóc sobie feromonami. Nie pytam jakie bo pewnie napiszecie pheromax więc to już wiem . Moje pytania są takie: - z jakiej odległości to działa? Czytam historie, że w sklepie ekspedientki są miłe itd. to sory ale nie chce mi się wierzyć w to, że to przez 1 krople jakiegoś płynu, kasjerka z kilku metrów zmienia nastawienie - gdzie nałożyć, żeby np przy witaniu się, uściśnięciu - nie wyczuła nic? Ponoć zamach to to ma nie ciekawy a jakby się zorientowała czy zniechęciła, to chyba bym tego nie przeżył Co jeszcze powinienem wiedzieć ? Dzięki za info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seksiczekolada Napisano 31 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2011 The Edge działają z odleglosci sporej a zapach ich intryguje osoby wokół ciebie stąd to zainteresowanie - tylko ważne jak to rozegrasz wszystko w twojej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi