metymatis1111 Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Witam serdecznie nowych ferumowiczów. Tutaj Tomek i mam nadzieje, że jako nowy, będę mógł liczyć na jakąkolwiek pomoc ze strony doświadczonych ferumowiczów. Bardzo podoba mi się taka jedna dziewczyna. Znamy się kilka lat, a więc ma już o mnie wyrobione zdanie. Nigdy jej nie pytałem co o mnie sądzi. Po prostu widzimy się czasem na wspólnych spotkaniach z ekipą np. na kręglach, bilardzie czy też wyjazdach na biwaki. Nigdy nie znałem tak uroczej dziewczyny. Otóż tak. Czy możecie mi doradzić jakiś feromon, najlepiej sprawdzony i nie za drogi, bo z finansami kiepsko, feromon który zwiększy moją atrakcyjność w jej oczach, po ktorym bedzie chciala wiecej przebywać w moim towarzystwie, niż tylko wyjazdy w grupie kolegów. Przypominam ze ma ona juz pewnie wyrobione o mnie jakies zdanie i chyba teraz phx nie pomoze, musi to byc chyba cos innego. Kiedyś miałem styczność z próbką phx, którą użyłem i szczerze mówiąc wtedy kiedy ją użyłem, a było to przed wyjściem na kręgle, chyba zadziałała, bo jak siedzieliśmy obok siebie i czekaliśmy na swoją kolejkę to przybliżyła się bliżej mnie i powiedziała, że ładnie pachnę, zaczęła wąchać moją szyję i się w nią wtulać. Proszę o porady i informacje. Pozdrowienia z Radomia, Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seksiczekolada Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 the ede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metymatis1111 Napisano 15 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Za drogie jest The Edge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Ja polecam Alchemy - to był pierwszy produkt, który kupiłem rozpoczynając przygodę z feromonami. Dzięki niemu przekonałem się do nich. Nigdy nie spodziewałem się takich rezultatów po jednym z tańszych produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi