metymatis1111 0 Zgłoś Napisano 13 Styczeń 2012 Witam serdecznie nowych ferumowiczów. Tutaj Tomek i mam nadzieje, że jako nowy, będę mógł liczyć na jakąkolwiek pomoc ze strony doświadczonych ferumowiczów. Bardzo podoba mi się taka jedna dziewczyna. Znamy się kilka lat, a więc ma już o mnie wyrobione zdanie. Nigdy jej nie pytałem co o mnie sądzi. Po prostu widzimy się czasem na wspólnych spotkaniach z ekipą np. na kręglach, bilardzie czy też wyjazdach na biwaki. Nigdy nie znałem tak uroczej dziewczyny. Otóż tak. Czy możecie mi doradzić jakiś feromon, najlepiej sprawdzony i nie za drogi, bo z finansami kiepsko, feromon który zwiększy moją atrakcyjność w jej oczach, po ktorym bedzie chciala wiecej przebywać w moim towarzystwie, niż tylko wyjazdy w grupie kolegów. Przypominam ze ma ona juz pewnie wyrobione o mnie jakies zdanie i chyba teraz PHX nie pomoze, musi to byc chyba cos innego. Kiedyś miałem styczność z próbką PHX, którą użyłem i szczerze mówiąc wtedy kiedy ją użyłem, a było to przed wyjściem na kręgle, chyba zadziałała, bo jak siedzieliśmy obok siebie i czekaliśmy na swoją kolejkę to przybliżyła się bliżej mnie i powiedziała, że ładnie pachnę, zaczęła wąchać moją szyję i się w nią wtulać. Proszę o porady i informacje. Pozdrowienia z Radomia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seksiczekolada 0 Zgłoś Napisano 15 Styczeń 2012 the ede Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metymatis1111 0 Zgłoś Napisano 15 Styczeń 2012 Za drogie jest The Edge. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rand 0 Zgłoś Napisano 17 Marzec 2012 Ja polecam Alchemy - to był pierwszy produkt, który kupiłem rozpoczynając przygodę z feromonami. Dzięki niemu przekonałem się do nich. Nigdy nie spodziewałem się takich rezultatów po jednym z tańszych produktów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach