polak90 Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 witam Panów i Panie:) jestem tutaj nowy i troszeczke poczytalem na forum i bardzo mnie zainteresowalo co tutaj sie dzieje. A wiec chcialbym sie dowiedziec co mam kupic na poczatek aby zauwazyc rezultaty:) moze jakies linki bylbym wdzieczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPoznan Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 Jeśli chcesz widzieć efekty, to polecam NPA. Znajdziesz dużo postów na ten temat (patrz "szukaj"). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polak90 Napisano 29 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 mysle ze zdam sie na Ciebie i kupie to:)a to jakos stosuje sie inaczej czy jak?od zwyklych perfum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi