Trucker Napisano 9 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2007 Witam Panów! Jestem tutaj nowy i mam pytanko: Czy jest coś co działa dobrze i do 20zł?No ostatecznie do 30 ale wolałbym z przesyłką już jak do 30zł. Pheromax to jest siekiera tak słyszałem ale nie mam tyle kasy Szukałem czegoś na allegro do 30zł i chyba zdecyduje się na http://allegro.pl/item153423691_feromony_meskie_dla_odwaznych_laski_oszaleja_v.html ale jak ktoś coś zna do 20-30zł to bardzo prosze polecić.Coś dobrego na zerawnie kilku laseczek Jeżeli temat był to przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 9 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2007 Heh, koles jesli twoje fundusze ograniczaja sie tylko do 30 zl, to radze Ci zapomniec o feromonach. Za 63zl masz probke Pheromax+przesylka, wiec troche zaoszczec i kup Pheromax. Ale jak chcesz kupic tanie badziewo to Twoja sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 9 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2007 Zgadzam się z simon_85,to z allegro to kolejna podróbka. Było juz pisane jak rozpoznać autentyk.Poczytaj wszystko na feromony.pl to bedziesz wiedział o co chodzi. Niestety feromony nie są dla ludzi z małym portfelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzaniec Napisano 9 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2007 Zastanów sie czy to 20 czy tam 30zł chcesz wywalić w błoto czy zaoszczędzić i kupić coś co naprawde działa jednak wtedy minimum 47zł na przeciętne alchemy musisz wydać. Ja jeśli już to NPA bym kupił które jest w miare niedrogie jak kupisz ten szajs z allegro to sie tylko zrazisz do fero ale decyzja należy do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucker Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2007 Dobra,dobra. Kupuje Pheromax ale 2ml to na ile może mi to starczyć?? Albo na ile Wam starcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 9 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2007 Te pytanie przewijało się przez forum naprawdę wielokrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 9 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2007 hehe co do tych fero to w ich opisie wyraznie pisze ze to perfumy obecnie juz nie ma pheromax 2ml tylko 2.5ml w tej samej cenie.mi starczylo na 10-13 aplikacjii ale inni mowią ze im na wiecej.....moze mialem lewe psikadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucker Napisano 10 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2007 heheco do tych fero to w ich opisie wyraznie pisze ze to perfumy obecnie juz nie ma pheromax 2ml tylko 2.5ml w tej samej cenie.mi starczylo na 10-13 aplikacjii ale inni mowią ze im na wiecej.....moze mialem lewe psikadlo Macie racje Panowie...kupuje tego Pheromaxa tylko prosze o rade:Panowie gdzie najlepiej kupic??Patrzałem tutaj http://www.feromony.pl/Produkty i jestem już zdecydowany tylko prosze o wskażówke co do kupna. Przepraszam że pisze zawilie ale jestem w pracy i ostatnio jest totalny szok z robotą... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 10 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2007 Macie racje Panowie...kupuje tego Pheromaxa tylko prosze o rade:Panowie gdzie najlepiej kupic??Patrzałem tutaj http://www.feromony.pl/Produkty i jestem już zdecydowany tylko prosze o wskażówke co do kupna. Przepraszam że pisze zawilie ale jestem w pracy i ostatnio jest totalny szok z robotą... Pozdrawiam! To dobrze patrzałeś,jak narazie jest to chyba jedyny sklep w polsce sprzedający prawdziwe feromny i myśle że każdy z tu obecnych się z tym zgodzi . Jest jeszcze sklep www.love-scent.com ,ale to za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi