loni31 Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 witam od pewnego czasu sledze to forum jako ze jestem fanem dziwnych substancji ( zaczynajac od srodkow na potencje konczac na srodkach nie lagalnych w naszym kraju:)) i musze przyznac ze bardzo mnie za fascynowalo...ale..no wlasnie ale jest tu okropny nielad i ciezko znalesc odpowiedzi na pytania takiego laika jak ja. zdecydowalem sie wydac do 1tys zlotych na zestaw feromonow ale prosze was o pomoc co powinienem kupic... wiadomo chodzi mi glownie o to by kobiety zwracaly na mnie uwage w wiekszym stopniu i zeby ludzie przestali sie mnie bac poczuli sympatie zaufanie. pytanie drogie gdzie kupic te feromony jaka strone polecacie (allegro nie wchodzi w gre) i ostatnie wiem ze sam bede musial dobrac odpowiednie dla siebie dawki ale powiedzcie jakie sa skutki uboczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowokator Napisano 14 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2012 kolego na poczatek proponuje Ci kup sobie npa i btb, szkoda tyska jak nie wiesz do konca jak zadziala albo nawet samo btb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loni31 Napisano 14 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2012 a jaka strone bys mi polecil do zakupu? sprawdzona jakas przez ciebie osobiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowokator Napisano 14 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2012 jesli chodzi o mnie to zawsze zamawialem z feromony.pl no i zawsze masz ta roczna gwarancje w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi