beton23 Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 Witam mam pytanie ile nakladac the edge i od ilu zaczac jakie dawki dla was sa najlepsze piszcie kto mial stycznosc z the edge w buteleczce, nie chodzi mi o chusteczkę. dzieki. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Maxi Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 Niech Pan stosuje jedno psiknięcie maksymalnie. Za ucho najlepiej.Przynajmniej u mnie działa.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feromonowy Boy Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2013 Ja stosuje the edge od 2 tygodni, za pierwszym razem użyłem dwa psiknięcia... i sadzę że to za dużo, gdyż przez cale 8 godzin spędzonych w pracy na każdym kroku czułem zapach the edge. Ale negatywnych reakcji otoczenia nie widziałem (strasznie wyrozumiali muszą być). Po tym dniu zmniejszyłem dawkę do jednego psiknięcia, i chyba coś w tym jest bo wydaje mi się że są nieco lepsze stosunki ze znajomymi. Od wczoraj testuje jeszcze mniejszą dawkę ... rozkręcam flakonik i smaruję się wężykiem. Jednak jeszcze za wcześnie by coś powiedzieć o efektach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi