farjestad Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Mam do sprzedania: Npa Man ok 2ml Pheromax Man ok 60% z 14ml Feromony znajdują się w Buteleczkach zastępczych ponieważ kupowałem na spółke z kolegą, pochodzą ze sklepu feromony.pl na co mam paragony. Interesuje mnie sprzedaż jako kompletu, gratis dorzucam ok 1ml mixa phx z npa w stosunku 2:1, moge wystawić aukcje na allegro dla chetnego, jeśli padnie rozsądna oferta paczke wyśle gratisowo. wiadomości na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seksiczekolada Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 Siemka masz jeszcze te feromony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farjestad Napisano 22 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 nadal aktualne 90 zł za całość jak w opisie, przesyłka gratis. konkretne i zdecydowane osoby proszę o kontakt na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anioł Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 cześć czy feromony które oferujesz by sprzedać posiadasz w chwili obecnej na sprzedaż po cenie 90zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farjestad Napisano 5 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 tak oferta aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anioł Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 a jest mozliwosc wystawienia na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi