farjestad 0 Zgłoś Napisano 13 Marzec 2012 Mam do sprzedania: Npa Man ok 2ml Pheromax Man ok 60% z 14ml Feromony znajdują się w Buteleczkach zastępczych ponieważ kupowałem na spółke z kolegą, pochodzą ze sklepu feromony.pl na co mam paragony. Interesuje mnie sprzedaż jako kompletu, gratis dorzucam ok 1ml mixa PHX z NPA w stosunku 2:1, moge wystawić aukcje na allegro dla chetnego, jeśli padnie rozsądna oferta paczke wyśle gratisowo. wiadomości na prv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seksiczekolada 0 Zgłoś Napisano 18 Kwiecień 2012 Siemka masz jeszcze te feromony ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farjestad 0 Zgłoś Napisano 22 Maj 2012 nadal aktualne 90 zł za całość jak w opisie, przesyłka gratis. konkretne i zdecydowane osoby proszę o kontakt na prv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anioł 0 Zgłoś Napisano 5 Czerwiec 2012 cześć czy feromony które oferujesz by sprzedać posiadasz w chwili obecnej na sprzedaż po cenie 90zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farjestad 0 Zgłoś Napisano 5 Czerwiec 2012 tak oferta aktualna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anioł 0 Zgłoś Napisano 5 Czerwiec 2012 a jest mozliwosc wystawienia na allegro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach