smuggler Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2012 Witam. Dzisiaj otrzymałem zestaw BTB 10ml + NPA 7ml. Jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o feromony i jutro użyję ich po raz pierwszy. Chciałbym się podzielić z wami z moimi wrażeniami z kolejnych kilku dni w moim życiu, w których będę używał feromonów. Mam nadzieje, że to komuś pomoże (np. w wyborze feromonów). Także od jutra albo pojutrze zacznę opisywać efekty jakie zauważyłem. Pozdrawiam, smuggler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smuggler Napisano 28 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Witam, witam. Chciałbym wam opisać wrażenia z pierwszego dnia testowania feromonów BTB + NPA. Tak więc dzisiaj zanim wyszedłem z domu nałożyłem na nadgarstki 2 krople BTB i 1 krople NPA, po czym rozsmarowałem to jeszcze na szyi, za uszami i pod nosem. Do tego jeszcze 2-3 psiknięcia Playboy New York na przykrycie. Gdy przyszedłem do szkoły miałem wrażenie, że wszyscy chłopacy mają do mnie jakby większy dystans i szacunek. Było po nich widać jak mnie respektują chociażby gdy podawali mi rękę. Nie wiem czy to placebo czy nie, ale wcześniej podawali mi rękę jakby 'z automatu' a dzisiaj to co innego. Przez cały dzień byłem uśmiechnięty, zadowolony jak nigdy dotąd. Po prostu czułem się szczęśliwy. Nie miałem żadnych problemów z zagadywaniem do dziewczyn (pomimo mojej małej nieśmiałości), a podczas rozmowy z nimi one same wydawały się radosne i się uśmiechały. Sytuacja z przed chwili: Nałożyłem sobie 2 krople BTB i 2 krople NPA i zrobiłem z nimi to co rano. Akurat przyjechała pizza, którą zamówiłem. Zwykle dostawcy bez emocji po prostu wręczali mi kartony a ja im pieniądze, ale dzisiaj było zupełnie inaczej. Gdy podszedł do mnie facet z pizzą był cały zadowolony i nawet chwilę ze mną porozmawiał. Byłem zaskoczony i myślę, że to nie przypadek. Tak więc podsumowując pierwszy dzień z feromonami jestem bardzo zadowolony i myślę, że naprawdę działają. Pozdrawiam, smuggler PS Niedługo opiszę kolejne wrażenia jeśli się nadarzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NomoreF Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 Wiecej niż 2 krople BTB i 2 krople NPA nie kładź bo przegniesz pałę, a wtedy nie jest miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowokator Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 wow 2 krople npa, ja po jednej czulem sie niezle przytloczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Satyrias666 Napisano 19 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2012 @smuggler 1 kropla wg. Twojego opisu to jedno przechylenie na palec czy dwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi