Rikitiki Napisano 9 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2007 Witam czytalem co nieco i nie wiem na co sie zdecydowac czy na npa czy pheromax? npa ma stezenie 0,048% a pheromax 0,035% i wychodzi ze npa jest drozszy. Ale npa w skladzie ma androstenon oraz dwie nieujawniane przez producenta substancje ,a pheromax 2.0mg Androstadienone, 1.8mg Androstenol, 1.2mg Androstenone. Czyli wychodzi na to ze ze npa nie posiada androstenolu co jest podobno bardzo waznym skladnikiem... ale posiada dwie nie ujawnione substancje. Hmm sklad skladem ale czy ktos przekonal sie co faktycznie dziala lepiej? mysle ze jednak skusze sie na npa ale jesli pheromax jest lepszy to kupie na poczatek probke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermin Napisano 9 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2007 I tak zrobisz najlepiej. A pewnie po zakupie próbki Pheromaxu będzie Ci obojętne, który kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 9 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2007 Ludzie czy wy wogóle nie czytacie innych wypowiedzi,o tym juz bardzo dużo było pisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikitiki Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2007 Arturxxx jesli mozesz to podaj mi linka bo nie moglem znalezc wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 10 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2007 Tu cos masz: http://ferum.pl/viewtopic.php?t=131 http://ferum.pl/viewtopic.php?t=31 http://ferum.pl/viewtopic.php?t=88 i wiele innych użyj opcji SZUKAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikitiki Napisano 10 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2007 w tych tematach nie ma konkretnie porownania i wyjasnienia konkretnego ,ale jak nie potrafi nikt odpowiedziec to ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 10 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2007 Niewiem o jakie porównanie dokładnie ci chodzi,ale odwołam się do jednego postu i17,mysle że nie będzie miał nic przeciwko Należę do takich osób, i powiem Ci, że odpowiedź nie jest prosta. Jedni powiedzą, że Pheromax, inni, że NPA. Tak naprawdę to zależy od tego, czego oczekujesz od produktu. Na jednych bardziej działa jeden, na innych drugi produkt (pisałem już o dziewczynie na którą Ph nie działa, a NPA bardzo wyraźnie, ale są też sytuacje odwrotne). Oba produkty w zasadzie służą do tego samego celu. Jeżeli wybierać spośród tych dwóch to jestem mimo wszystko bardziej przychylny do Pheromaxu, ale najlepszą opcją jest jego połączenie z NPA, czyli używanie obu jednocześnie i właśnie wtedy chyba osiągam największe zainteresowanie. A tak poza tym, NPA posiada te 2 nieujawnione substancje i nikt nie wie co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikitiki Napisano 11 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2007 naprawde na jedne dziala pheromax a na inne npa? ktos to wyprobowal? moze jakies przyklady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 11 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2007 Pisałem o pojedynczych takich przypadkach, bo sam takich doświadczyłem, ale to nie jest reguła! Nie odbieraj tego w ten sposób, bo to nie prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autobahn Napisano 11 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2007 Witam, Jako nowy użytkownik postawiłem na NPA. Podejrzewam, że jutro przyjdzie do mnie paczuszka Nigdy nie miałem styczności z feromonami. Głównie ciekawość spowodowała by zakupić NPA. A jak dalej będzie zobaczymy Będę oczywiście informował. Pozdrawiam, A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi