Poczatkujacy Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Witam, zainteresowałem się ostatnio przypadkiem feromonami. Byłbym zainteresowany kupieniem czegoś "na co dzień", myślę, że BTB byłoby dobre. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Wszędzie piszą o łączeniu tego z własnymi perfumami. Kwestia jest taka, że ja w ogóle w zasadzie nigdy do tej pory nie stosowałem perfum, tylko zwykły dezodorant. Czy można więc stosować je z dezodorantem (przy czym wiadomo- dezodorant pod pachy, a feromony na nadgarstki/szyję)? Chodzi mi w generalnie o to, że jak nagle zacznę się wypachniać, to ludzie z otoczenia zorientują się, że jest ze mną coś inaczej, a chodzi mi o to, żeby nie zmieniać się w żaden "dostrzegalny na oko" sposób. Ewentualnie, jeśli te perfumy są niezbędne, byłbym wdzięczny za polecenie mi jakichś (męskich, najlepiej nie za drogich), nie mających zbyt wyraźnego, intensywnego zapachu; takich "neutralnych". Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NomoreF Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Perfumy są niezbędne. Przejdź się do jakiegoś supermarketu i sobie kup coś niedrogiego co Ci będzie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek_1 Napisano 13 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2012 Odgrzeję temat. BTB nie śmierdzi jak PHX i można to przykrywać - czymkolwiek, kiedyś dawno temu sam używałem dezodorantów na co dzień no bo te reklamy srAXE itp tak prały mózg że nie interesowałem się wodami perfumowanymi lecz gdy zacząłem zabawę z feromonami to odkryłem świat zapachów niczym w filmie Pachnidło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi