krissy Napisano 11 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2007 chyba przedawkowałam PHEROMAx, jestem strasznie zamulona i zaczyna mnie boleć głowa. cały czas czuję ich zapach-potu, mimo że inni nie czują/co dziwne już kilka godzin/ i żadnej reakcji nie widzialam, a powiem ze wręcz odwrotną.to była tylko 1 kropla na szyję, czy jak zastosuje mniej to bedzie to dawać jakis efekt?? jutro spróbuję jeszcze raz/konfrontacja z facetem na którym mi zalezy a rozstaliśmy sie niedawno/3,ajcie kciuki. moze jakies rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 11 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2007 rady? Przede wszystkim testuj. To są typowe syndromy przedawkowania. Co masz na myśli pisząc o odwrotnej reakcji? - to zapewne też efekt przedawkowania. Zastosuj mniejszą dawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 12 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2007 Po fero z niektorymi dzieje sie cos takiego na poczatku ... ale to tylko poczatki potem juz nie bedzie takiego efektu [bynajniej u mnie juz nie zauwazam] Wazne jest by testowac testowac i doskonalic stosowane ilosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 12 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2007 No, smrodek to faktycznie pheromax ma specyficzny Ja też czuję go na sobie przez cały dzień, co gorsze, zatrzymuje mi się na kolczykach, bo noszę takie długie, wiszące...Ciekawe co sobie myśli moja druga połówka, kiedy całuje mnie za uszkiem A Ty próboj, próboj, to fantastyczna, fascynująca przygoda, zgłębiać arkana ludzkiego powonienia i podświadomości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lover Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2008 Oj smierdzi niemilosiernie... jak dla mnie.. moja dziewczyna uwazala ze pachne proszkiem do prania hehe ale efektow po stosowaniu PHX nie zauwazylem niestety... moze innym razem zadziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi