Docent120 Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Witam serdecznie Jestem nowym użytkownikiem. Duzo czytałem o feromonach o tym jak wpływaja na ludzi, wasze historie. Postanowiłem wyprobować feromony, dlatego postanowiłem zakupić próbkę pheromax 1ml. I tu moje pytanie: Czy kupujecie feromony na allegro czy tylko z feromony.pl ? Mam konto na allegro dlatego korzystniej dla mnie by było kupić z allegro. Nie chcę się przejechać na jakiś podróbkach czy coś w tym stylu dlatego prosiłbym o odpowiedź czy allegro to dobre miejsce. Np na tej aukcji: http://allegro.pl/rrx-feromony-pheromax-1ml-bonus-niespodzian-i2391731333.html ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Docent120 Napisano 11 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 zalezy mi na odpowiedzi bardzo proszę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 A ja bym nie kupował na allegro, tym bardziej próbki. Jako pierwszy produkt kup na feromony.pl. Ceny są przecież podobne, a nie będzie wątpliwości, że nie działa bo podróba... tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Docent120 Napisano 12 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Za późno kupłem w sklepie rrx który też ma własna stronę i sklep ale także ma aukcje na allegro myslę, że będą dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podrywaczek Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Jeśli możesz to napisz czy działa:) kiedyś też przymierzałem się kupić z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek_1 Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Wiele sklepów sprzedaje "fero" na alledrogo są takie które przedstawiają certyfikat Inter Technologie czyli jak dobrze rozumiem towar mają od feromony.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Docent120 Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Opakowanie było z 2 stron oklejone taką okrągłą naklejką "the orginal Pheromax". Czy działa nie wiem naraziedo tej pory nie zauważyłem jakiejś różnicy niż przed stosowaniem fero. Nie wiem jaką dawkę dobrać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi