Casanova Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 BTB 1/4flakonika czyli ok. 3ml NPA 4/6 flakonika ok. 5ml Mogę posprzedawać oddzielnie, na ml, moge zrobić miksy dwóch z dobrymi perfumami np. z diesel fuel for life. Wszystko do uzgodnienia. Proszę pisać na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d4w1d Napisano 25 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 ile chcesz za btp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Casanova Napisano 12 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Oferta z NPA aktualna 4/6 flakonika za 48zł + przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekwapisz Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 A masz może rozlewnie, czy tak okazjonalnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbik Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 kupię próbkę obu tych feromonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkozicki1 Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Ja też się zastanawiam nad próbkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 13 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2014 aktualne jeszcze? kupiłbym z 1ml-2ml BTB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi