free1964 Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Witam wszystkich ! Jestem tu nowy. Od wczoraj jestem posiadaczem feromonów Pheromax Oxitocin , BTB i próbek jakie otrzymałem od Feromony.pl. Jeszcze nie wiem, czy jestem szczęśliwym posiadaczem, czy tylko posiadaczem. Zanim zdecydowałem się na zakup feromonów przeczytałem chyba prawie całe to forum i mam już mętlik w głowie. Podchodzę sceptycznie do feromonów i chcę to zmienić. Mam nadzieję, że będę z nich zadowolony. Zamierzam dzisiaj zrobić następujący mix. 0,5 ml. Pheromaxu Oxitocin + 0,5 ml. BTB + 2 ml. wody toaletowej Lacoste Challenge. Cały ten mix ma mi wystarczyć na 10 dni, czyli po cztery aplikacje za jednym razem z atomizera zakupionego na Feromony.pl Z moich wyliczeń wynika, że jednorazowa dawka z tego atomizera, to 0,058 ml. Moje pytanie brzmi,co Wy ferumowicze sądzicie na temat takiego mixu? Może macie inne rady, inne proporcje, które z posiadacza feromonów uczynią szczęśliwego posiadacza feromonów. Pozdrawiam i czekam na wszelkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1980 Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Chyba coś kiepsko czytałeś to forum skoro jako nowicjusz chcesz od razu miksować. Najpierw znajdz odpowiednia dawke dla siebie kazdego fero z osobna. Proponuje zaczac od Phx, od mażnięcia się aplikatorem, pozniej w razie braku efektow zwiekszaj dawke minimalnie co 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free1964 Napisano 21 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Chyba coś kiepsko czytałeś to forum skoro jako nowicjusz chcesz od razu miksować. Najpierw znajdz odpowiednia dawke dla siebie kazdego fero z osobna. Proponuje zaczac od Phx, od mażnięcia się aplikatorem, pozniej w razie braku efektow zwiekszaj dawke minimalnie co 2 dni. No nie do końca jest tak jak piszesz z moim czytaniem. Masz rację, że może zbyt szybko chcę przejść do robienia mixu, ale zawsze byłem " w gorącej wodzie kąpany " Pomyślałem sobie, że skoro prawie wszyscy na forum piszą, że dobrą mieszaniną jest BTB z Pheromax w stosunku 1:1, to pomyślałem sobie, że mógłbym taką zrobić, a dawkę tego mixu już indywidualnie dostosować do siebie. Dzięki za radę. Może jednak spróbować działania pojedynczych preparatów. Jeżeli masz jeszcze jakieś dobre rady, to chętnie z nich skorzystam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1980 Napisano 22 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2012 Z BTB jest o tyle dobrze, że według mnie ciężko go przedawkować. Co innego Phx czy NPA. Zacznij od minimalnej dawki Phx, tak jak napisałem wcześniej od mazniecia sie rurką aplikatora (na szyi lub kosciach policzkowych),a do tego po jednym przechyleniu BTB za uszami. Stosuj taką dawkę przez kilka dni. Nie podpalaj się od razu, bo łatwo się zniechęcisz. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free1964 Napisano 22 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2012 Z BTB jest o tyle dobrze, że według mnie ciężko go przedawkować. Co innego Phx czy NPA. Zacznij od minimalnej dawki Phx, tak jak napisałem wcześniej od mazniecia sie rurką aplikatora (na szyi lub kosciach policzkowych),a do tego po jednym przechyleniu BTB za uszami. Stosuj taką dawkę przez kilka dni. Nie podpalaj się od razu, bo łatwo się zniechęcisz. Powodzenia. Wielkie dzięki za radę. Może napisałbyś parę słów jak to u Ciebie działa, co stosujesz itd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 U mnie miksy z Oxy średnio działały. W zasadzie nie działały. Może kwestia dawek, może po prostu nie zgrywały się ze mną. Poza tym uważam, że Oxy to nie jest feromon, którego tu szuka 98% użytkowników (łącznie ze mną)... Na szybki podryw nie za bardzo, a budowanie trwałej relacji na chemii? W pracy bym to zrozumiał (życie to manipulacja), ale do tego są lepsze (P6). Ale w związku? Moim zdaniem bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free1964 Napisano 23 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Poza tym uważam, że Oxy to nie jest feromon, którego tu szuka 98% użytkowników (łącznie ze mną)... Na szybki podryw nie za bardzo, a budowanie trwałej relacji na chemii? W pracy bym to zrozumiał (życie to manipulacja), ale do tego są lepsze (P6). Ale w związku? Moim zdaniem bez sensu. Z tego co czytałem Phx Oxy ma idealnie taki sam skład jak zwykły Phx plus Oxytacynę. Dlaczego więc nie nadaje się na szybki podryw ? Jak działa u Ciebie Npa, BTB ? i czy widzisz wyraźne działanie tych feromonów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 zgadza się. chemicznie to to samo plus oksytocyna. ale w praktyce moim zdaniem działa słabiej jak chodzi o szybkie wrażenie. może to interakcja z oksytocyną, może inne proporcje feromonów. a btb i npa? moim zdaniem najlepsze połączenie z możliwych. już opisywałem ich skuteczność, poszukaj moich postów. choć ostatnio zastanawiam się, czy samo npa nie jest równie skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1980 Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Właśnie znalazłem Twój post odnośnie mixu Npa(0,7ml) BTB(0,3ml) oraz perfum (1ml). Mix już sporządziłem, od jutra zaczynam testować. Wrażeniami podziele się na forum. Gdybym chciał do tego dodać Phx (bez oksy.) w jakich proporcjach byś radził?. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1980 Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Doktorek37 mam pytanie. Zanim zacząłęś miksować Npa i BTB rozumiem że stosowałeś je bezpośrednio z oryginalnego aplikatora na skóre. Chodzi mi o to abyś napisał ile przechyleń ewentualnie kropli stosowałeś używając obu fero. Dzięki za odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Co do miksu z pheromax, to u mnie się nie sprawdził, ale próbuj. Ja bym zaczął minimalnie, może tak jak BTB (0,3)? A co do aplikacji z buteleczek, to NPA była cała kropla, a BTB 2 krople. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1980 Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Trochę jest to dla mnie dziwne. Wynika z tego, że w miksie stosujesz więcej Npa w stosunku do BTB, natomiast przy bezpośredniej aplikacji na odwrót. Zgadzasz się ze mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 masz rację. z tym, że aplikując wprost z butelek nie przywiązywałem większej wagi do proporcji. te kroplomierze są takie, że trudno o powtarzalność. dopiero gdy kupiłem atomizer wziąłem kalkulator do ręki i zacząłem działać precyzyjnie. i po pierwszej próbie npa i btb (1:1) kolejna okazała się złotym strzałem, którego trzymam się do dziś... a może jest jeszcze inna, lepsza proporcja?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic007 Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2015 1:1 tzn ile BTB i NPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi