Marianek Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Zastanawiało mnie dlaczego feromony.pl mają w opisie info że kropla BTB jest dwa razy mniejsza od kropli NPA?? Aplikator w obu buteleczkach jest taki sam i daje taka samą dawkę, natomiast z obliczeń wynika że "kropla" BTB jest prawie dwa razy mniejsza od kropli NPA. Czy w takim razie w opisie NPA jest błąd? Wydaje mi się że kropla kropli jest równa tylko w opisie Npa ma być opis dla 7ml a jest dla 5ml. Nie żebym sie czepiał tylko robiąc miks Npa+BTB licząc ilośc aplikowanych feromonów można sie pomylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marianek Napisano 23 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 kurcze juz wiem nie przeczytalem opisu wyzej te dane sa dla 5ml a napisane jest ze dla 7ml, czyli takie małe przekłamanie na korzysc kupujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi