salow Napisano 10 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2006 Gdzie według was najlepiej używać feromonów?? Na ubrania czy na ciało? Na nadgarstki, miejsca za uszami...? Kiedy waszym zdaniem uzyskujecie najlepszy efekt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skobe Napisano 10 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2006 Witam Ja osoboscie stosuje tu i tu czyli ubranie i cialo, ale nie ma jak to samemu wyprobowac i sprawdzic, ale polecam sposob drugi, bo najlepiej mi to odpowiada... Ale jest zawsze jakies ale... Kazdy czlowiek ma swoj specyficzny zapach skory, ktora wiadomo poci sie, u jednego mniej a u drugiej bardziej ze sie az zalewa czasami potami , wtedy lepiej stosowac na ubranie... Kazdy wie chyba jak to jest... Pozdro dla wszystkich feromonowców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 10 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2006 Ja akurat niechętnie stosuję feromonoy na nadgarstki, bo np. włożę rękę do kieszeni to mogą mi one gdzieś "uciec" Tzn. nadgarstki na które wcześniej nałożyłem feromony ocierają się o material i mam wrażenei, że "uciekają" Polecam miejsce (zagłębienie) za uszami oraz szyję. Tak, właśnie tam stosuję feromony i- moim zdaniem- jest to najlepsze miejsce do stosowania tych chemikaliów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salow Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2006 Feromony naniesione na ubranie utrzymują się dużej, ale nie wydaje mi się żeby działały tak intensywnie. Dlatego wolę nakładać je na ciało - są lepiej wyczuwalne. Myśle, że jeżeli chodzi o ciało to najkorzystniej wybierać miejsca o niższej temperaturze np. małżowinę ucha. W niższej temperaturze feromony utrzymają się dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 11 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2006 Feromony naniesione na ubranie utrzymują się dużej, ale nie wydaje mi się żeby działały tak intensywnie. Dlatego wolę nakładać je na ciało - są lepiej wyczuwalne. O! Całkowicie się z tym zgadzam! O to mi chodziło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szejk Napisano 24 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2006 A ja np. mam Alchemy w kulce i D**A ! (na poczatku) .. ale potem sobie poogladałem ten filmik o Pheromax co jest na stronce i zobaczylem ze ten koles psika sobie raz na nadgarstek, potem to rozsmarowuje na drugi a potem dwoma nadgarstkami smera sie za uszami .. no to tak jak normlany perfum, a jak ja mam w kulce to co ... ?! Wale sobie 10 okreznych drobnych ruchów po nadgarstku i robie co ten koles hihih, daje czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi