sebol279 Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Witam, wszystkich ferummowiczów,jestem t tu nowy i dopiero poznaje tajniki feromonów,od jakiegoś czau jestem w posiadaniu flakonu NPA i próbki PHX no i oczywiście ,testowanie ,obserwowanie ,aplikacje różnych dawek.Byłem dzisiaj na parapetówce u znajomych oczywiście na fero no i co sie okazało wszystkie dziewczyny były w parach z chłopakami a jedna była była sama która mi sie zawsze podobała,ale to nie o to chodzi....chodzi o to ze były typowe objawy bawienia sie włosami (trzech dziewczyn obok mnie)jakieś tam wymiana spojrzeń....czy to może byc efekt fero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klimek Napisano 17 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2012 Ta norma. Fantazjuj o seksie z ta dzialcha - jeszcze bardziej ja to nakreci. Wg mnie im mniej fero tym lepiej Duzo wazniejszy jest Twoj nastroj, to co myslisz, jak sie czujesz, czy sie boisz, czy kreci Cie dana kobieta itd. Fero+strach jest gorsze niz po prostu strach. Wiec mniej badaj, a bardziej sie skupiaj na fantazjach lub dobrym humorze . I podbij. Samo sie nie podbije. Sprobuj wczesniej z paroma innymi dziewczynami pogadac i zobaczyc czy nie masz za duzo fero. Nie pomyl zbyt duzej ilosci feromonow z Twoim zlym nastawieniem. Zaklopotanie i strach z Twojej strony to najwieksi mordercy podniecenia i straszak na dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi