ataga Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Czy ktoras z Was probowala tego polaczenia? naczytalam sie, ze the edge tak ladnie pachnie i bardzo intensywnie mysle o zakupie... pheromax jak na razie u mnie sprawdza sie swietnie i nie chcialabym z niego rezygnowac. czy moge polaczyc oba feromony?? jakie u Was byly efekty? w sumie, niech faceci tez sie wypowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataga Napisano 9 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 czy moze lepiej kupic relationship magic? chcialabym jakies zapachowe feromony do przykrycia phx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataga Napisano 11 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2012 kupilam the edge.... smierdzi melonem nie znosze melonow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 11 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2012 Nie wiem jak pachnie damski, ale mnie się męski też nie podoba, tam samo chikara. Chyba lepiej inwestować w bezwonne, bo można się naciąć, jeśli ktoś kupuje w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataga Napisano 11 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2012 ludzie pisza, ze czuja cieplo po psiknieciu sie the edge. no, ja tez czuje- jak sie robie wsciekla, czujac na sobie caly dzien ten smrod... :/ chcialam go jutro na imprezie wyprobowac z phx. dziewczyna z forum napisala, ze efekt powalajacy. ale jak pomysle, ze mam smierdziec tanim melonem cala noc, to chyba wole zostac przy samym pheromaxie i mojej chanelce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataga Napisano 30 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 chcialam tylko powiedziec, ze przelamalam sie i uzywam tego the edge. przyzwyczailam sie i juz mi tak nie smierdzi. jak zobaczylam rezultaty po the edge i phx i uslyszalam kilka razy "jak cudnie pachniesz" od facetow, postanowilam: trudno, przemecze sie z tym zapachem dla dobra sprawy. powiem wam, ze warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi