StachuCBR Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Witam jestem tu nowy. Zakupiłem feromon NPA 15ml za 199zł (Men) i mam do tego produktu pytanie, a mianowicie. Gdzie jest produkowany owy feromon i w jakim (oryginalny produkt) jest opakowaniu? Ponieważ nie jestem przekonany co do oryginalności produktu, produkt niby jest sprowadzany z za granicy, a na opakowaniu napis Producent: LaCroy RPA 67-100 Nowa Sól (Polska) ... Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 U mnie jest tylko napis: Made by LaCroy, South Africa. Tylko, że ja mam 7ml, więc nie wiem czy się różnią. PS. Gdzie kupiłeś NPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuCBR Napisano 9 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 zakupiłem na: skuteczneferomony.pl A mógł byś kolego zrobić fotkę twojego NPA i wysłać mi na maila: cbrstachu@wp.pl z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Poszło. Jeśli było fabrycznie zamkniete, plomby na zakretce itp to chyba bedzie ok. Ale niech ktos sie wypowie kto ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuCBR Napisano 9 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Poszło. Jeśli było fabrycznie zamkniete, plomby na zakretce itp to chyba bedzie ok. Ale niech ktos sie wypowie kto ma.. Dzięki, również ci wysłałem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuCBR Napisano 10 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 to jak spotkał się ktoś z takim przypadkiem? podróba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuCBR Napisano 15 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 ludzie naprawdę nie ma nikogo na tym forum? a może ludzie są wykupieni aby pisać tylko pozytywne komentarze na temat feromonów? czyżby feromony.pl wykupiło ludzi ? kompletna porażka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Wg. mnie adres na opakowaniu to nie adres producenta a importera LaCroy w Polsce. Problem polega na tym że jedyny sprawdzony sklep to feromony.pl a Ty, kupiłeś poperzez inną strone. Może to nie jest fałszywkam, a za krótko testujesz ?. Lub zmien ferro na inne i wtedy będziesz miał porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi