Ariel9 Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Nie wiem jak usunąć, więc kasuję tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastif Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Pewnie mix to mix tylko nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ariel9 Napisano 2 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Ale w to samo miejsce, czy lepiej w inne P, a w inne E? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ariel9 Napisano 2 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 I mam jeszcze jedno ważne pytanie. Bo na jazdy jadę 45 min (autobus i potem 15 dochodzę w tą pgoodę), to jak się psiknę w domu (wezmę pół psiknięcia), to nie wywietrzeje i starczy mi na te 45 min i potem 2h jazd??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastif Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 To wystarcza ze spokojem na 4h Nie nerwowo Nie przesadzaj z tym trunkiem,bo możesz pogorszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ariel9 Napisano 2 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 No właśnie nie chcę przesadzić tylko pół psika:) i ok, wezmę takto w domu już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastif Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 No właśnie nie chcę przesadzić tylko pół psika:) i ok, wezmę takto w domu już Jak przesadzisz to może być już po promocji Już raz tego doświadczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ariel9 Napisano 3 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 wiem, wiem, dlatego pytam Dzięki to wezmę tylko pół psika phero i na to perfumy i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastif Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Ale perfumu też dużo nie używaj z 2 psiknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ariel9 Napisano 3 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Dzięki Bo właśnie nie wiedziałam czy dużo czy jak Jednak wezmę maleńko pehromaxu (0.5 psika) na szyję i the edge tylko pod nos i tyle A perfumy na szyję, dekolt i nadgarstki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 teraz już za późno ( albo i nie jeśli egzamin się nie powiedzie ) ale... żadne z nas nie ma śmiałości nie polegał bym tylko na fero. znam jednego instruktora i on do zajęcia podchodzi profesjonalnie-tylko uczy. mogłaś spróbować ośmielić samą siebie zagadać że zdany egzamin trzeba będzie uczcić czy coś takiego. ale że poniedziałek już był to napisz co z Twojego planu wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ariel9 Napisano 8 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Masakra wyszła Ale ogólnie uważam, że fero średnio działają, bo mi nie dodają odwagi, a takto faceci i tak mnie zagadywali i zagadują, więc to bez zmian, u Niego też różnicy większej nie zobaczyłam.. Dla mnie zmarnowana kasa tylko Ale to może bardziej pasuje na ludzi, którzy właśnie potrzebują aprobaty otoczenia czy coś, ja w tej konkretnej sytuacji chciałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 skoro już je masz to poużywaj, poobserwuj. na egzaminie użyj może bardziej pasuje na ludzi, którzy właśnie potrzebują aprobaty otoczenia czy coś tak może być. zwykły ktoś próbuje cudowną miksturą poprawić swoje kontakty z innymi. ale coś jeszcze o aprobacie... w pracy spotykam pewną dziewczynę. nie interesuje mnie, nie rozmawiamy. ostatnio późno w nocy jechałem z Nią windą. miałem na sobie The Edge. zagadywała. widać było że szuka aprobaty czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ariel9 Napisano 9 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Chodziło mi o to, że może na osoby, które takto potrzebują pomocy w kontaktach międzyludzkich czy coś, mi takto nie są potrzebne, tylko w tej sytuacji były. Ech I nie mam na czym obserwować, bo takto i tak do mnie gadają co chwilę, ja chciałam, żeby On właśnie się otworzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi