Piter Napisano 13 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2012 Hej Mam 17 lat i chodzę do technikum Chciałbym się dowiedzieć, co będzie lepsze chikara, czy phx. Narazie nie mam pieniędzy na zakup dwóch lub trzech więc mogę sobie pozwolić na jeden do 200 zł - 250 zł. proszę o opinię odnośnie tych dwóch lub jeśli ktoś miał coś fajnego, co mógłby polecić to proszę przedstawić Ogólnie będę używał do szkoły i od czasu do czasu na jakąś impreze np. na sylwestra Jak narazie jestem bardziej przekonany do chikary , mam też pytanie czy do niej można użyć też perfum ? Czy mogę palić przy używaniu feromonów ? Ogólnie potrzebuję do większej pewności siebie , do polepszenia kontaktów, oraz do poznania jakiejś dziewczyny Żeby nie było nie mam jakiś strasznych problemów z tym ale chciałbym się zabawić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 13 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2012 narazie jestem bardziej przekonany do chikary , mam też pytanie czy do niej można użyć też perfum ona ma zapach więc miks z perfumą różny może dać skutek. mam próbkę więc gdybyś chciał sprawdzić czy Ci pasuje PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek_1 Napisano 15 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2012 Ogólnie będę używał do szkoły i od czasu do czasu na jakąś impreze np. na sylwestra Moim zdaniem do takich zastosowań to lepiej kupić BTB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulczyckisebastian Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Ja też myślę o btb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi