marsman Napisano 23 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2012 Witam Sprzedam fabrycznie zapakowaną próbkę Pheromaxa 1ml. Jako bonus dodaje dwie próbki Chikary. Cena z wysyłką 39pln. Kontakt PW Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Casanova Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 aktualne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 11 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Witam Nadal aktualne. Na allegro widzę że ceny zaczynają się od 37pln i też za tyle sprzedam swoją próbkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtas28755 Napisano 9 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 Mogę odlać do próbek w ilości: ilość 1ml, 2ml. Pheromax man. Proponuję cenę za 1ml: 22 zł + koszt wysyłki, 2ml: 44 zł + koszt wysyłki. Zdjęcia próbek mogę wysłać na adres email. Mogę maksymalnie sprzedać 5ml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi