Rikitiki Napisano 13 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2007 Jak myslicie co powinienem wybrac... juz pisze o co chodzi. Jestem dobrym przyjacielem pewnej osoby czasem czuje ze jest cos wiecej niz przyjazn ale ostatnio czuje ,ze sie oddala i chcialbym byc dla niej kims wiecej niz przyjaciel poprostu chce z nia byc. I nie wiem bo juz sam zglupialem czytalem pewien temat o relationship magic ,czytalem blogi i prawie wszystkie topici na forum o npa chikara i pheromax. Najbardziej jestem przekonany do npa to bedzie dobry wybor? czy polecilibyscie cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 13 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2007 Myślę, że NPA będzie OK, tak jak Pheromax. Z tych dwóch... No właśnie - to jest temat rzeka. Jedni powiedzą tak, drudzy inaczej. Oba są naprawdę skuteczne. Rób jak uważasz. NPA zdaje się być tańszy od Pheromaxa. W NPA mamy 2.4 grama czystych fero za 126zł, a w Pheromax 4.9 grama za 269zł, więc wychodzi 134.5zł za 2.45grama. Poza tym, moim zdaniem NPA się stosuje mniej i starcza naprawdę na długo. I jeszcze raz, jeżeli chodzi o skuteczność... Zależy to też od tego jak jesteś młody (ile własnych fero wytwarzasz). Ja bym brał chyba jednak NPA na twoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikitiki Napisano 13 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2007 Jesli chodzi o npa a pheromax to jestem zdecydowany na npa ,ale nie wiem czy nie lepsze byloby w tej sytuacji wlasnie relationship magic czy cos w tym stylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 13 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2007 Relationship Magic chyba nie. Ona musi poczuć coś do Ciebie więcej, a nie tylko, że jesteś kolejnym przemiłym facetem, z którym mogłaby pogadać. Jeżeli już to Chikara, ale ona jest droga. Działa też dobrze w relacjach seksualnych. Tak czy siak JA bym brał NPA i zdał się na tamtejszcze LaCroy Chemicals Secret Ingredients Jeżeli kwestia jest RM - NPA to bierz NPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikitiki Napisano 13 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2007 Tak zrobie ,dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 14 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2007 Wedlug mnie na poczatek proponuje Npa ... w chwili gdy przekonasz sie do dzialania bedziesz mogl sie szarpnac na pheromax'a. Pozatym koszt poczatkowy bedzie mniejszy efekt porownywalny. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi