Sebastian_Ha Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam dla Was propozycję rozbiórki feromonów. Zbiórkę chętnych prowadzę do 17.03.2013. Miejsce zakupu -http://www.feromony.pl Na życzenie osób biorących udział w rozbiórce, prześle poprzez prywatną wiadomość skan paragonu jako dowód kupna feromonów w ustalonym miejscu. Feromon: BTB for Men Pojemność: 10ml Cena feromonu: 183zł Cena za ml 183zł :10 = 18,3 zł Pozostało: 15ml Lista chętnych: Ja – 5ml _______________________________________________ Feromon: NPA Man Pojemność: 7ml Cena feromonu: 126zł Cena za ml. 126zł : 7 = 18zł Pozostało: 4ml Lista chętnych: Ja – 3ml _______________________________________________ Feromon: P6 Super Pojemność: 25ml Cena feromonu: 129zł Cena za ml. 129zł : 25 = 5,16zł Pozostało: 15ml Lista chętnych: Ja – 10ml _______________________________________________ Feromon: PHEROMAX Man Pojemność: 14ml Cena feromonu: 269zł Cena za ml. 269zł : 14 = 19,21zł Pozostało: 9ml Lista chętnych: Ja – 5ml _______________________________________________ Feromon: The EDGE Man Pojemność: 25ml Cena feromonu: 129zł Cena za ml. 129zł : 25 = 5,16zł Pozostało: 15ml Lista chętnych: Ja – 10ml _______________________________________________ Feromon: Chikara Pojemność: 15ml Cena feromonu: 217zł Cena za ml. 217zł : 15 = 8,68zł Pozostało: 10ml Lista chętnych: Ja – 5ml _______________________________________________ Dostępne flakony: - szklany flakon (z Atomizerem)- 3zł - szklany flakon (bez atomizera) – 1zł _______________________________________________ Koszty wysyłki Paczka pocztowa ekonomiczna 11 zł Paczka pocztowa priorytetowa 13 zł List polecony ekonomiczny 8 zł List polecony priorytetowy 10 zł Dodatkowo istnieje możliwość wysyłki poprzez firmę Kurierską lub InPost. _______________________________________________ Kontakt ze mną: Sebastian_Ha@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian_Ha Napisano 15 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Rozbiórka zakończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi