cccq Napisano 15 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2007 Moje pytanie jest zdecydowanie banalnem jednak powiedzmy sobie ze jestem amatorem w dziedzinie feromonow. Moje pytanie dotyczy NPA: Czy jest to pelna nazwa perfum czy tylko skrot.... JEsli skrot prosze o jego rozwiniecie. dziekuje i pozdrawiam p.s. z tego co wyczytalem to wnioskuje ze NPA to skrot od Perfect Ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 15 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2007 Ehh, skrot NPA znaczy NEW PHEROMORE ADDITIVE. Wystarczylo tylko zagladanac na stronke feromony.pl. I nie jest to bynajmniej Perfect Ten Slabo Ci cos idzie te "wyczytywanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 15 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2007 Ehh, skrot NPA znaczy NEW PHEROMORE ADDITIVE. Wystarczylo tylko zagladanac na stronke feromony.pl. I nie jest to bynajmniej Perfect Ten Slabo Ci cos idzie te "wyczytywanie" Nie prawda. New Pheromone Additive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi