saper1980 Napisano 2 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2013 Witam. Czy ktoś z Was jest zorientowany w temacie stosowania poszczególnych feromonów przez osoby w różnym wieku?. Czytałem na zagranicznych forach wiele postów na temat tego, że np. osoby starsze mogą sobie pozwolić na zdecydowanie większe dawki androstenonu. Podobno oprócz wieku duże znaczenie ma również nasza budowa ciała a nawet wzrost. Ciężko się w tym wszystkim połapać, ale może jednak to ma znaczenie i warto było by to jakoś uściślić. Do tej pory wiedziałem że znaczenie ma głównie to jakimi osobami jesteśmy, czy typowymi samcami alfa, którym chyba duże dawki -nonu nie są potrzebne, albo osobami nieśmiałymi którym brakuje poczucia pewności siebie i to im pozwala na stosowanie większych dawek takich fero jak choćby NPA. Jeśli ktoś wie więcej na ten temat niech się podzieli swoimi spostrzeżeniami. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alvaro Napisano 5 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2013 Ja się podłączę pod temat. Ciekawi mnie jaki wpływ na działanie feromonów mają choroby przewlekłe np. cukrzyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi