Anakins Napisano 7 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2013 Witam przymierzam się do ponownego zakupy feromonów lecz tym razem konkretniejszych. Miałem koło 1 rok temu BTB efekty naprawdę ciekawe więc mogę powiedzieć śmiało że działa. Natomiast do sedna jestem teraz za granicą wiadomo nowi ludzie, i pole do popisu. Zastanawia mnie opcja zestawu startowego MAX czyli wiadomo NPA BTB PHX, fajne combo tylko nie do końca wiem co konkretnie mogę się po nim spodziewać ? I tu właśnie się nasuwa: 1.Jak te feromony łączyć,nie chcę odpalić z grubej rury i zrobić miksa którym sam zrobię sobie na złość 2.Domyślam się pewnie że można się bawić w miksy typu NPA BTB/PHX BTB NPA/PHX NPA/PHX BTB co poprzez poszczególne miksy osiągnę i w jakim stosunku je aplikować ? Które z nich najlepiej nadają się na podryw a które np do pracy ? Gdyby mi się coś przypomniało to dopiszę i z góry bym podziękował za konkretne odpowiedzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi