Troff Napisano 18 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2007 Na instrukcji aplikacji próbki Chikary możemy przeczytać: "Jedna próbka pozwala na jedną aplikację. W większości przypadków wystarcza minimalna ilość żelu. Możesz zwiększyć dawkę po upływie 2-3 godzin od pierwszej aplikacji" No to w końcu ile tego żelu nałożyć? wszystko naraz czy "minimalną ilość" ? To bardzo ważne bo jutro musi pięknie się zgrywać z NPA, ważna sprawa Wie ktoś jak to zaaplikować ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 18 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2007 Chodzi o próbkę Chikary w żelu rozumiem. Prawda jest taka, że jest ona wymierzona gdzieś mniej więcej na półtora użycia. Więc moim zdaniem powinieneś zaaplikować gdzieś połowę tego co jest w saszetce. Do tego NPA i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 Troff- ważna sprawa? Czekamy na relację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Troff Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2007 Ja nie mogę Wam powiedzieć dokładnie o co chodziło, ale chodziło o kobietę I powiem tyle: niewiem czy to co się wydarzyło miało by miejsce gdyby nie Chikara i NPA na mnie To połączenie jest jak atomówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 26 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2007 Polaczenie npa z chakira to swietna sprawa. Jesli masz w zelu [szaszetce] powinna wystarczyc na 1,5 - 2 aplikacje. Reakcje ludzi sa zadziwiajace sa rozmowniejsi a zarazem sluchaja ciebie i zazwyczaj wyczuwaja cos ze ty masz racje;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi