Flake Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Witam wszystkich, Po długiej przerwie w stosowaniu fero ( wcześniej the edge i myioshi miagi ) postanowiłem zakupić próbkę PHX. Leżała dwa miesiące w szafie, bo zupełnie o niej zapomniałem, ale dzisiaj postanowiłem jej w końcu użyć. Zaaplikowałem odchylając od palca 3 dawki - sposób jest gdzieś na forum opisany, podobno ten najlepszy Widziałem się z tą koleżanką tydzień wcześniej, bez aplikowania PHX i różnice, które zauważyłem to : - cały czas wzrok na mnie, patrzyła w moją twarz podczas rozmowy, wcześniej prawie w ogóle - słuchała mnie uważnie i komentowała wszystko co powiedziałem, miałem wrażenie że się tym zachwyca - nie mogliśmy się pożegnać, tzn 3 razy było, że "muszę już iść bo coś tam", a jednak cały czas chciała rozmawiać Powiedziałbym, że efekt minimalny jest, bo wcześniej czegoś takiego nie było natomiast zastanawia mnie fakt, czy nie powinienem zwiększyć dawki o jeszcze jedno zamoczenie palca i wtarcie w szyje ? Co o tym myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariolcia Napisano 18 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Wydaje mi się, że dawka jest odpowiednia. Co do Twoich spostrzeżeń, to są one jak najbardziej trafne, bo po zastosowaniu tego feromonu stajesz się o wiele atrakcyjniejszy dla osób przebywających wokół Ciebie, osoby te chcą chętniej z Tobą rozmawiać, stają się bardziej otwarte i pobudzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deborka Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 To niesamowite jak feromony mogą pomóc w kontaktach damsko-męskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jolaniebieska Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Czy to jeszcze feromony, czy już czary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi