Geniusz Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Mam pytanie. W instrukcji od NPA pisze by zacząć od 0,5 kropli na ciało. I teraz pytanie, czy to oznacza, że na każdą osobną część ciała użyć 0,5 kropli ? A może sumaryczna ilość z poszczególnych miejsc ma dawać 0,5 kropli. Mam dylemat Liczę na szybką odpowiedź, dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Drogi Geniuszu myślę, że sumaryczna ilość z poszczególnych miejsc lub jednego miejsca ma wynieść 0,5 kropli. Nanieś fero palcem w dowolne miejsce ciała od klatki piersiowej w górę. Pamiętaj by przykryć perfumami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leslie Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Witam. Od jutra zaczynam testowanie tychże feromonów, jednak nie wiem jak z aplikacją. Producent proponuje wymieszanie ich z perfumami, jednak ja nie chcę tak robić, bo codziennie używam różnych perfum w zależności do nastroju. Zamierzam aplikować je na palec, a później wetrzeć pod szyją, tylko co z perfumami? Nakładać je na miejsce, gdzie zaaplikowane zostały feromony i w jakiej ilości, aby nie zaburzyły działania feromonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 To nie ma znaczenia czy będziesz aplikować perfumy w te samo miejsce co feromon czy nie. Producent zaleca zmieszanie npa z perfumami w celu uzyskania prawidłowego stężenia. NPA jest bardzo skoncentrowany i dla wielu osób dawka nawet pół kropli może być za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leslie Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Nie ma też znaczenia jaką ilość perfum używam podczas stosowania feromonu? Np. jeśli użyję 1 czy 0,5 kropli NPA i 2 psiknięcia perfum, to perfumy nie "zabiją" działania NPA? Wszak nie będzie ich w ogóle czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmiczny Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Gościu według mnie to Tobie i feromony nie pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leslie Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2014 stosuje NPA już tydzień i nie widzę efektów? Może zwiększyć dawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 albo zmniejszyć. kiedy ja stosowałem po pół kropli to miałem efekty negatywne. Kłótliwy byłem, bardziej skory do agresji jak do flirtu. Po rozcieńczeniu z perfumą w perfumetce e skali 1 do 6 negatywne efekty zniknęły. A pozytywne sobie chyba wmawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekNuxx Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Spokojnie daj 2 krople na klatę, psiknij na to 3 razy porządnym markowym perfumem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leslie Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Rozumiem, że trzeba eksperymentować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi