m4ster0 Napisano 18 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2007 Witam na ferum czytam i czytam aż postanowiłem się przywitac i zapytac ,a więc tak: Duzo ludzi pisze ze Pheromax śmierdzi innym pachnie wiem wiem zalezy to od gustu czy ktoś pali itp.Ale tak się zastanawiam może pheromax śmierdzi niektórym bo go przedawkowali? Drugie pytanie: Wolałbym zamówic sobie Pheromaxa bo podobno lepszy ale jak będzie śmierdział (ja tam bym się przyzwyczaił ale boje się o moją wybrankę)to bym wziął Chikare bo nie widziałem zeby ktoś pisał ze śmierdzi ale wole Pheromaxa.I teraz kluczowym pytaniem jest czy Pheromax śmierdzi po przedawkowaniu czy nie? Bo moze ktos przedawkował i dlatego komuś śmierdzi Już mam w głowie mętlik bo przeczytałem "prawie" całe ferum i nie wiem co robic help edit: Dodam jeszcze że mam L&D dla mężczyzn wypsikałem jakies pół butelki przez hmmm pół roku? No nie pamietam wiem ze zawsze 4 psiknięcia przed wyjsciem do szkoły i gó*no daje fakt ze zapaszek fajny.Czy ktoś nie orientuje się może czy jak Pheromax będzie śmierdział to L&D to przykryje?Kutwa tak się przejmuje tym smrodem ze chyab tego nie zamówie poprostu boje sie ,że bedize odmnie jeb**** akurat tej jednej dziewczynie P.S Na ile czasu działa dawka Pheromaxu? P.S2 A czy jak zazyje fero ,a kolega stanie obok mnie to laska nie pomyli sie? Sie rozpisałem ale wolałem wszystko w jednym poście jak ktoś moze to niech odpisze na wszysktie pytania.Z góry dzięki za cierpliwosc i odpoiwedzi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 18 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2007 Jak dasz maluteńko tego to nie będzie śmierdziało pewnie prawie w ogóle. Ale nie wiem czy na tym Ci zależy, żeby mało tego wziąć. Ponoć NPA mniej śmierdzi (piszę ponoć, bo choć sam oba mam, to nie czuję smrodu od żadnego) - może więc NPA będzie lepszym wyborem? Jak ktoś daje na koszulę Pheromax i potem jej nie pierze tylko następnego dnia idzie znów w tej koszuli, to będzie śmierdziało. Proste. Miałem właśnie taki przypadek z koszulą, że psikałem codziennie i potem się okazało, że ode mnie brzydko pachniało, a ja sobie nie zdawałem z tego sprawy. Przykra sprawa. Jednak uważam, że jeżeli będziesz dawać na skórę, w miejscach, gdzie nie wejdzie Ci to raczej na ubranie i będziesz przykrywać perfumami, to będzie dobrze. Pheromax trzyma się do 5 godzin według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ster0 Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2007 Czyli Pheromax Ale najpierw zamówie próbkę A słyszałem ,że można zamówic paczke i można ją potem odebrac na poczcie nie chodzi ze sie wstydze czy cuś ale nie chce potem gadania na chacie ze wydaje kase na jakies głupoty.Więc co dopisac do formularza zeby odebrac na poczcie? Juz wiem co zorobic sorry pośpieszyłem się z tym postem Wszystko jest jak byk napisane ,a ja sie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu Napisano 18 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2007 Osobiście na początku czułem tylko zapach alkoholu (pheromax), mija tydzień używania próbki (jedno psiknięcie) i pojawił mi się dziwny zapach - nie śmierdzi ale jest taki specyficzny (pryskam na nadgarstek i rozcieram na drugi). Nie wiem dlaczego tak jest, organizm się przyzwyczaił i zmienił odpiór czy cuś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ster0 Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 W sprawie wysyłki Poste Resante to skąd wziąsc numer urzędu pocztowego? Z "pomocy" poczty polskiej tylko tyle mi wyszukało ,a jeśli nie jestem ślepy albo ułomny to tu nic nie pisze o nr urzędu poczotwego: rodzaj, nazwa urzędu (miejscowość): UP Olszewo-Borki czynna ulica: 3 Maja 3 kod pocztowy: 07-415 miejscowość: Olszewo-Borki telefon: 29 761-31-00 gmina: Olszewo-Borki powiat: Powiat ostrołęcki województwo: MAZOWIECKIE godziny pracy w dni robocze: 08:00-15:00 godziny pracy w soboty: (nieczynny) godziny pracy w niedziele i święta: (nieczynny) OR: OR CSP Warszawa ORJ/UPW: ORJ CSP Ostrołęka Sorry za of topa ale moze sie jescze komuś przyda ,a jak nie, to potem moderator moze usunąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 bo w twojej mieścinie jest tylko jeden urząd pocztowy,... tak, na stronie feromony.pl mają przestarzałe informacje. teraz dane o urzędzie pocztowym nie wpisuje się w komentarzach tylko w formularzu, po wybraniu odpowiedniej opcji 'poste restante'. Podajesz tylko to: Imię, nazwisko (twoje): Ulica, nr domu: Kod: Miasto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ster0 Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 Dobra wszystko wypełniłem co potrzeba do przesyłki poste restante oprócz tego numeru i czekam na przesyłke.Wkur*ia mnie ta dziura mieszkam 4km od miasta (Ostrołęka) i zadupie jak....jak zadupie.Zmieniłem adres poczty bo jak to dobrze powiedziałes "mieścinie" to nawet poczta krótko czynna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 P.S2 A czy jak zazyje fero ,a kolega stanie obok mnie to laska nie pomyli sie? Oj, może się pomylić, może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ster0 Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 Ty serio? prosze się nie śmiac nie wiem to sie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 Może, a dlaczego nie? Skąd ona ma to wiedzieć? Takie jest moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ster0 Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 To jak ktos wie to niech napisze ale nie wydaje mi sie zeby mozna było sie pomylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 Laska jak najbardziej może się pomylić. Jeżeli będziesz za przeproszeniem ostatnią pi... to fero mogą działać na Twoją niekorzyść, to znaczy na korzyść Twojego kolegi. Piszę całkiem serio. Musisz znać pewne chociaż podstawy w podrywaniu kobiet i w rozmowie z ludźmi, a fero odegrają olbrzymią rolę. Jednak jeżeli będziesz pasywny to nie licz na aż tak wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi