decat88 Napisano 6 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2013 Jak w temacie. Sprzedam 3 opakowania. Pierwsze dwa nowe, nie otwierane, poj. 14 ml. W trzecim flakoniku jest 6 ml - mogę sprzedać w mniejszych ilościach np po 2-3 ml (odmierzę dokładnie strzykawką). Jak nikt nie kupi całych flakoników to je też będę sprzedał na ml. Zainteresowanych zapraszam na priv. Cena za 1ml-25zl, 2ml-49zl, 3ml-72zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minis91 Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annapaznokiec Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Ile cenisz jedno opakowanie nie rozpieczętowanę, kupię bratu może na prezent. W sklepie to od 250 do 300 stów, na ile ty to wyceniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decat88 Napisano 6 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Odp wysłałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decat88 Napisano 16 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 W otwartej butelce zostało już tylko 2 ml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decat88 Napisano 24 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Nadal aktualne. Otworzyłem nową butelkę - zostało w niej 11 ml. Ostatni flakonik nadal jest nie otwarty i mogę sprzedać jako całość za 250 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remi Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Wysłałem pytanie na priv, ale widzę ze już nieaktualne. Jestem chętny na oxytocin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decat88 Napisano 7 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Nadal aktualne, tylko dawno tu nie zaglądałem. Odpowiedziałem już na wszystkie priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiktor1064 Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 priv!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decat88 Napisano 26 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Zostało mi jeszcze kilka ml. Chętnych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decat88 Napisano 17 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2015 Nadal aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farjestad Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 już to 2 lata masz otwarte nie przeterminowało sie już hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi