loun Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Nie wiem, czy to fetysz czy jakieś zaburzenie seksualne, w każdym razie przez GG zaczepiła mnie pewna okulistka, która za każdym razem, gdy z nią piszę, zamęcza mnie pytaniami, z jakiej odległości widzę tekst na ekranie, czy bym sobie poradził bez okularów, dlaczego nie, czy radziłem sobie kiedyś bez okularów, itp. Jest w moim wieku i wydaje się fajna, tylko przez te jej pytania nie wiem, czy warto zawracać sobie nią głowę. Słyszeliście może coś o takim fetyszu/zaburzeniu? Próbowałem spytać Wujka Google ale albo nawet on nic nie wie, albo ja niewłaściwie formułuję pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymonparasol Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Pytanie jest proste znasz ja w realu? Przez internet ludzie mogą pisać kompletnę debilizmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uzamaki83 Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Faceci w okularach są seksi. Może o to chodzi. Bo nic innego nie przychodzi mi do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiara_31 Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 seksi? z broda na pewno są ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sefbmdoeb_89 Napisano 16 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2014 może to tani markieting soczewek i chce Cię namówic na zakup:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lissa80 Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Ekhm... albo jest jakaś za przeproszeniem głupia, albo martwi się o Twój wzrok, no jeszcze jest opcja marketera ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bladziutki_42 Napisano 10 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Gałkofibia! Ona się boi, że masz uszkodzone gałki oczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IzkaMilc Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Może wpadłeś jej w oko, bo lubi facetów z okularami. Dopóki do niej nie przystartujesz, to się nie przekonasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
touch of the night Napisano 18 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2016 spytaj sie czy pokaże ci zdjęcie w bieliznie jak pokaze to powiedz że widzisz wszystko jasno i wyraznie i że cię kreci hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi