cccq Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 Wczoraj rano przyszla do mnie paczka, do zaplaty prawie okragle 64zl (Pheromax + koszty przesylki za pobraniem), niestety pan w niebieskim nie mial wydac z 70 a ja sam drobnych nie mialem Dzisiaj rano wybralem sie na poczte, pokazalem swistek, dowod i otrzymałem paczkę, od razu wydała mi się podejrzana ponieważ była strasznie lekka! Idąc do auta postanowiłem otwozyc paczkę i sprawdzic paczkę, rzuciłem okiem do środka i ku mojemu zdziwieniu ujrzałem prażynki! Podirytowany wsiadłem do auta i pojechałem do domu. Usiadłem spokojnie i postanowiłem pogrzebac w paczce, okazalo sie ze owe prażynki byly rodzajem pianki ubezpieczającej spośród której wygrzebałem moją pierwsza próbke - zapakowaną w foli e bombelkową, przyznaje, że troche czasu mi zajęło się uporanie z opakowanie ponieważ nie używałem nożyczek. Próbki samej w sobie jeszcze nie użyłem ale już teraz mogę powiedziec że była to paczka najlepiej zapakowana spośród tych które kiedykolwiek zamówiłem. Dodatkowo firma nadawcza.... "INTER TECHNOLOGIE" trzeba przyznac ze nazwe firmy rownie nie pozorna jak same fero (mam nadzieje) Teraz pytanie.: Naczytałem sie sporo postów odnośnie dozowanie, dowiedziałem sie że w przypadku używania pełno wymiarowcyh perfum należy nacisnac "spust" raz do połowy, natomisast w przypadku próbki (która posiadam), należy nacisnąc do koncs ponieważ są bardziej rozcieńczone niżeli perfum 14ml. Teraz pytanie czy się dobrze doczytałem, a jśli tak to czy perfum z próbki należy aplikowac bezpośrednio na rządane mijsca czy raczej poprzez aplikacje na nadgarski i wtarcie w pożądane miejsca. Dodatkowo wyczytałem że należy ich urzywac w okolicach miejsc które sie raczej nie nagrzewają, za uszami, nadgarstki, ale czy właśnie nie powinny byc ona aplikowane na szyję w okolice żyły tętniczej ażeby bardziej emanowały? Proszę o odpowiedź. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 teraz w zimie nie polecam aplikowac na nadgarstki bo mogą one zostac na kurtce.Osobiscie aplikuje od jakigos czasu tylko za uchem i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 Za uchem jest najlepsze wedlug mnie i rozniez proponuje taki sposob aplikacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cccq Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 No dobrze, w takim razie tez tak zrobie dziekuje za pomoc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi