lunatic Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 Witam wszystkich Jestem tutaj nowy na forum i chciałbym prosić o radę doświadczonych osób, jakiego produktu powinienem użyć. Z opisu produktów wynikałoby że RM, ponieważ zależy mi głównie na wywołaniu więzi, uczucia, a nie tylko na działaniu pobudzającym seksualnie, jak w Pheromaxie. I właśnie tak było na początku stosowania RM, ale później coś się popsuło, tak że teraz sam już nie wiem. Moglibyście coś doradzić jaki produkt waszym zdaniem byłby tutaj najlepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 Moim zdaniem najlepsza byłaby tu Chikara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 Z opisu produktów wynikałoby że RM, ponieważ zależy mi głównie na wywołaniu więzi, uczucia, a nie tylko na działaniu pobudzającym seksualnie, jak w Pheromaxie. jako uczucie pewnie mamy rozumiec jako milosc.A milosc (poza tą rodzinną ) jest b scisle związana z popędem saksualnym ja jak chce zyskac wzgledy jakiejs to najlepsza mieszanka to pheromax + ja.Poprzez siebie mam na mysli moje zachowanie. Polecam www.kursuwodzenia.pl platne ale naprawde w polączeniu z fero daje super efekt.Na pm moge opisac chetnym co tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 zgadza się, miłośc, ale mi się właśnie wydaje że z popędem seksualnym właśnie nie jest bardzo związana, myśle że to takie magiczne uczucie trudne do opisania jest tu bardziej dominujące niż poped seksualny, hehe juz zaczynam pisać jak jakiś romantyk chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 Masz tak stereotypowe myślenie o miłości, że aż mi się niedobrze robi Seks (pociąg seksualny) ma tak wiele wspólnego z miłością co drzewo z drewnem! (ale fajne określenie mi się nasunęło ) Miłość bierze się z pociągu seksualnego i ma dodaną otoczkę pewnych reakcji w naszym mózgu (drewno bierze się z drzewa, tyle, że jest ucięte). Piszę tu oczywiście o tej miłości między kobietą a mężczyzną. Te wszystkie romantyczne historie, że miłość to coś więcej niż pociąg seksualny, to średniowieczna bujda stworzona na cześć wielkiej poezji i innych wszelkiej maści tworów literackich. Na pewno Pheromax lub NPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 No, w zasadziem macie racje. Jeśli chodzi o ten dylemat- NPA czy Pheromax, to polacałbym NPA, albo oba te produkty w połączeniu. A jeśli chodzi o temat topicu to stawiam na Pheromax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi