DejF Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 zakupiony na feromony.pl , posiadam paragon zakupu. BTB - praktycznie cała buteleczka, oryginalna. nienaruszana https://www.feromony.pl/BTB Idealny dla kogoś kto chce go przetestować lub już zna gdyż zaoszczędzi sporo kasy kupując zupełnie nowe w sklepie Cena do uzgodnienia. Zainteresowane osoby zapraszam na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malakurka Napisano 5 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Siemano jetem gotowy kupić pheromax proponuję 80 zł. Czekam na twoją propozycję. I czy jest mozliwość wystawinia go na allegro? Bo miałem swój i mi upadł i się stłukł. I wszystko się wylało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malakurka Napisano 6 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2014 wybacz już mam to - rezygnuję brat kupił na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DejF Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Obecnie aktualny jest już tylko BTB, polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DejF Napisano 12 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2014 BTB nadal aktualny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DejF Napisano 4 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2014 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernest Napisano 5 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2014 Witam) BTB aktualny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DejF Napisano 5 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2014 tak, został już tylko BTB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi