cccq Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 Moja przygoda zaczela sie od malego zamieszania przyodbiorze paczki... http://ferum.pl/viewtopic.php?t=270 Teraz odczucia po zastosowaniu Pheromax Wiele osob pisze o charakterystycznym smrodku, jeszcze inni twierdza ze tego nie czuja badz sie przyzwyczaili... co ja o tym mysle? Musze przyznac ze zapach Pheromax jest niesamowicie odrazajacy! Jest o zapachu potu - doslowni! Jesli chcecie sie dowiedziec o jaki zapach mi dokladnie chodzi to wejdzcie do jakiej kolwiek przebieralni meskiej po aktywnosci fizycznej. Moze powiecie za uzylem za duzo, ale z tego co czytalem na forum to uzylem prawidlowej ilosci. Psiknalem probka na palec po czym wtarlem za uszami.... Smrod za mna chodzil przez pare godzin po mimo tego ze na te same miejsca uzylem Hugo Boss zielony.... Kiedy dalem powachac to mojej dziewczynie powiedziala: " Fu smierdzisz dzis pieprzem!, albo nie moze to ja mam dzis taki dzien" - no coz, ja wiedzialem ze nie ona ma taki dzien tylko to ja smierdze bo sam czulem ten paskudny zapach..., wkoncu musialem to zmyc bo nie moglem wytrzymac.... Co do dzialania..... no coz nie moge powiedziec zeby zadzialal jak kolwiek na moja dziewczyne poza tym ze jej smierdzialem. Jednak gdy sam powachalem na poczatku przed wtarciem za uszy to zakrecilo mi sie lekko w glowie co wzasadzie bylo dosc przyjemne (gdyby nie ten smrod), jednak gdy bylem w aucie nie czulem juz zadnego krecenia w glowie tylko ten smrod... wiec zeby kobita to mogla poczuc to bym musial sie niezle spryskac! - czego nie radze bo bedziesz jak ten jeden w szatni po WFie.... Na produkt chyba nie moge narzekac, bo skoro jakies tam dzialanie ma na mnie to i na innych pewnie tez, jednak uwazam ze sprzadawca wprowadza ludzi w blad nie piszac o specyficznej woni na stronie www - sa wymienione same niesamowite efekty, a o zapachu ani slowa...., i przyznaje ze w tej kwesti czuje zal do sprzedajacych.... To narazie tyle z moich odczuc, sprobuje je uzyc jeszcze tylko 1 raz, jelsi i tym razem nie zobacze jakiegos pozytywnego odbioru w towarzystwie to uznam zakup za wyrzucone pieniadze... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 To narazie tyle z moich odczuc, sprobuje je uzyc jeszcze tylko 1 raz, jelsi i tym razem nie zobacze jakiegos pozytywnego odbioru w towarzystwie to uznam zakup za wyrzucone pieniadze to nie zrobisz dobrze wiele osób w tym ja zaczelo zaowazac efekty dopiero po jakims czasie. jednak uwazam ze sprzadawca wprowadza ludzi w blad nie piszac o specyficznej woni na stronie www - sa wymienione same niesamowite efekty, a o zapachu ani slowa bezwonne tzn nie perfumowane.DLa mnie to jasne ze bd zapach samych fero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cccq Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 Niestety nie przyznam Ci racji. Bez wonne oznacza bez woni, co sama nazwa wskazuje - bez woni, czyli bez zapachu, nie chodzi o to czy sa perfumowane czy nie, tylko o to ze jesli juz sie napisalo ze cos jest bezwonne to niech to takim pozostanie... Jesli chodzi o efekty fero... coz, nie mowie ze nie dzialja tylko to ze ja sam nie odnajduje sie w tym zapachu.. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ster0 Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 Ja we poniedziałek odbiore fero tez pheromax próbka, to napisze co nieco na temat zapachu może mniej było tego dac? Moze na kazdego inna dawka przypada czy cuś? Bo lipa by była jak mi by nie śmierdziąło ,a mojej dziewczynie tak tylko nic by nie gadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 jednak uwazam ze sprzadawca wprowadza ludzi w blad nie piszac o specyficznej woni Z jednej strony masz racje przy pheromaxie nic nie pisze o specyficznej woni fero,ale jest to napisane przy NPA,jak byś poczytał dokładnie to wiedział bys że androstenon posiada ten specyficzny zapach,co pisze tu http://www.feromony.pl/Feromony Jeśli chodzi o tzw. feromony bezzapachowe do zalicza się to nich perfect ten który przeszedł "skomplikowany proces technologiczny eliminujący niemiły zapach". Wystarczy poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 Chcesz zaprzestać używania Pheromax po 2 użyciach? Pomyśl, jakby to było, gdybyś próbował Pheromax przynajmniej dwa tygodnie, być może tylko wtedy mógłbyś uświadomić sobie jego moc i zdać sobie sprawę z towarzyszących mu reakcji. To nie jest takie proste, żeby stwierdzić od razu tego jak to działa. Ale jak nie chcesz, to nie korzystaj z życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cccq Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 Chcesz zaprzestać używania Pheromax po 2 użyciach?Pomyśl, jakby to było, gdybyś próbował Pheromax przynajmniej dwa tygodnie, być może tylko wtedy mógłbyś uświadomić sobie jego moc i zdać sobie sprawę z towarzyszących mu reakcji. To nie jest takie proste, żeby stwierdzić od razu tego jak to działa. Ale jak nie chcesz, to nie korzystaj z życia. Dobre Wybacz ale ja nie potrzeuje feromonow zeby korzystac z zycia, jezeli ty nie potrfisz sie bez niech obejsc to chyba cos jest nie tak? Poza tym nie pisze ze watpie w jego "moc", tylko o zapachu ktory jest naprawde duza przeszkoda w uzywaniu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cccq Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 jednak uwazam ze sprzadawca wprowadza ludzi w blad nie piszac o specyficznej woni Z jednej strony masz racje przy pheromaxie nic nie pisze o specyficznej woni fero,ale jest to napisane przy NPA,jak byś poczytał dokładnie to wiedział bys że androstenon posiada ten specyficzny zapach,co pisze tu http://www.feromony.pl/Feromony Jeśli chodzi o tzw. feromony bezzapachowe do zalicza się to nich perfect ten który przeszedł "skomplikowany proces technologiczny eliminujący niemiły zapach". Wystarczy poczytać Oczywiscie masz racje, moglem poczytac, ale powiedz mi - czy jesli chce kupic Pheromac to czy jestem zobowiazany wejsc na trone o NPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 No, w zasadzie nie i podzielam Twoje zdanie, ale zdziwiłbym się, gdybyś w chwili obecnej zakup tego produktu uznał za nieudany, a po następnych zastosowaniach (np. aby go zużyć) zauważył działanie owego wynalazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P. Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 Z czasem chyba mozna sie przyzwyczaic do tego zapachu i przestaje tak przeszkadzac, ja np. NPA na poczatku nie czulem wogole a po jakims czasie zaczolem go lekko wyczuwac, ale ten zapach specjalnie mi nie przeszkadza. Dziewczyna powiedziala ci ze smierdzisz pieprzem? To cos dziwnego ma chyba z nosem bo fero pachnie polaczeniem moczu z kwiatami . P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 Gdy pierwszy raz poczułem zapach Pheromax to brało mnie na wymioty- i tak przez kilka dni. Potem się przyzwyczaiłem. NPA "pachnie" o wiele mniej uciążliwie- miałem z nim na początku identyczny problem jak z Pheromax. Teraz NPA mi pachnie potem, ale jakimś przyjemnym. I dochodzę do wniosku, że oba te produkty ulepszają zapachy, których używam- oczywiście w połączeniu- fero plus perfum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 Chcesz zaprzestać używania Pheromax po 2 użyciach?Pomyśl, jakby to było, gdybyś próbował Pheromax przynajmniej dwa tygodnie, być może tylko wtedy mógłbyś uświadomić sobie jego moc i zdać sobie sprawę z towarzyszących mu reakcji. To nie jest takie proste, żeby stwierdzić od razu tego jak to działa. Ale jak nie chcesz, to nie korzystaj z życia. Dobre Wybacz ale ja nie potrzeuje feromonow zeby korzystac z zycia, jezeli ty nie potrfisz sie bez niech obejsc to chyba cos jest nie tak? Poza tym nie pisze ze watpie w jego "moc", tylko o zapachu ktory jest naprawde duza przeszkoda w uzywaniu ;/ Facet, Ty jesteś chyba naprawdę słabo kumaty. Bez obrazy, ale zupełnie inne przesłanie ma mój post. Nie rozumiesz tego, że życie może być po prostu _jeszcze piękniejsze_ dzięki feromonom? Tyle. To wcale nie znaczy, że nie może być piękne bez nich. Gdzie ja to napisałem? Zastanów się i mi odpowiedz. A ten smród dla Ciebie to może efekt przejściowy, który przejdzie (a inni ludzie aż tak nie będą tego wyczuwać, bo jednak znajdują się oni dalej od punktu zaaplikowania) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermin Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 Jak nie chcesz tego pheromaxu, to go wystaw na allegro albo wyślij mnie - chętnie uwolnie Cię od tego śmierdzącego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 Tak, tak, mi też możesz wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irnu Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 Witam.Przy okazji tego tematu chciałbym napisać parę słów o moich doświadczeniach.Pheromax używam już od ponad tygodnia.Próbka wbrew pozorom starcza na więcej niż "parę psiknięć", jak to niektórzy uważają. Ja akurat jestem wśród tych "szczęśliwców", którzy nie odczuwają żadnego zapachu fero tylko sam alkohol.Ale przejdę do rzeczy. Poeksperymentowałem (długi wyraz:) pheromax w następujących miejscach: komunikacja miejska, szkoła, praca, sklep, pub oraz klub.Taki fajny klubik z muzyką taneczną, gdzie co niektórzy na tym forum podobno owijają się laskami po zastosowaniu pheromax.Jedyne co mogę powiedzieć to..., że fero u mnie nijak działa Nie odczułem żadnej zmiany, a czasami wręcz przeciwnie.Pewne panie weszły do autobusu i ku mojemu zdziwnieniu pociągnęły nosem parę razy, zrobiły dziwną minę i poszły na koniec wspomnianego środka lokomocji.W klubie nie byłem bierny, tańczyłem, zagadywałem, uśmiechałem się - żadnego efektu.Dawki stosowałem rózne, żeby nie było że za dużo czy za mało (od pół psiknięcia do całego).Kumple - żadnego efektu, praca - lepiej bywa jak nie używam feromonów, rozmowa się bardziej kręci.No i mógłbym tak wymieniać dalej. Ponieważ jestem raczej wytrwały, będę walczył dalej. Może coś się zmieni. Jeśli nie, to na tym zakończę moją przygodę z fero, nie żałując tych 50 złotych, bo to w końcu nie takie duże pieniądze, a sprawdzić nie zaszkodzi. Tylko pozazdrościć tym, dla których fero naprawdę działa. P.S. Odrażający i brzydki nie jestem, żeby nie było.Powodzenie jako takie mam. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 praca - lepiej bywa jak nie używam feromonów, rozmowa się bardziej kręci. Heh, mi akurat też czasem się wydaje, że jak zastosuję fero to kumple uciekają ode mnie. Może za dużo czasem daję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermin Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 A u mnie dziwnie jakoś inaczej... Przy odpowiedniej dawce (wciąż pracuję nad jej wyczuciem) ludzie niemal się do mnie lepią. Doskonale czuję zapach Pheromaxu i wydaje mi się, że poza mną nikt go świadomie nie wyczuwa. A jednak działa i to jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cccq Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 Wydaje mi sie ze przyzwyczajenie sie do zapachu Pheromax nie jest raczej dobre, to ze my niw wycziwamy jego zapachu(albo smrodu - jak kto woli) to wkoncu nie oznacza ze inni nie wyczuwaja Pheromax na pewno jeszcze sprobuje raz przetestowac, jesli i tym razem zapach bedzie mnie meczyc a efekty ni jakie to na pewno napisze na forum ze chce sprzedac probke bez 2psikniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermin Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 Pheromax na pewno jeszcze sprobuje raz przetestowac, jesli i tym razem zapach bedzie mnie meczyc a efekty ni jakie to na pewno napisze na forum ze chce sprzedac probke bez 2psikniec W ciemno wal do mnie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ster0 Napisano 22 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2007 Jest takie coś jak "zwrot pieniędzy w przypadku niezadowolenia z produktu" Polecam tego użyc niz komuś sprzedac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 22 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2007 cccq, co do zapachu, zgodzę się, sam w sobie nie jest zbyt przyjemny. Jednak przy połączeniu z perfumami zaczyna tworzyć ładną i ciekawą kompozycję i nikt nie powie tobie, że Pheromax śmierdzi. Osobiście wolę NPA - jest delikatniejszy. Poza tym, nie każdy zapach równie dobrze maskuje zapach fero. Być może powinieneś sprawdzić inne perfumy? Zrób, jak pisali wcześniej chłopacy, odświeżaj co jakiś czas perfumy. Ich musi być znacznie więcej niż fero. Druga sprawa - zastosuj mniejszą dawkę. Być może jesteś szczególnie wrażliwy na jego zapach. Napisz jakiej jesteś postury, ile ważysz, jaki masz wzrost? Czy uważasz siebie za osobę dominującą, czy raczej nieśmiałą? Gdzieś przeczytałem, że osobom dominującym bardziej przeszkadza ten zapach (lub odwrotnie nie pamiętam dokładnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ster0 Napisano 22 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2007 A tak TROCHE poza tematem to jak myślicie czy L&D przykryje zapach pheromaxu ? P.S Własnie odebrałem paczke z poczty napczątku sie wystraszyłem jak juz ktos napisał że prażynki mi przysłali Zaraz ide zażyc pierwszą dawkę PRAWDZIWYCH fero w życiu.Bo L&D to chyba nie feromony tylko wkurza mnie to że taki portal jak wp.pl oszukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 30 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2007 Fero dziala ja tez kiedys tak mialem nie wiedzialem ze dziala A jak te panie pociągnely nosem to pewnie zapach im sie podobal a poszly na koniec bo zrobiles takie duze wrazenie na nich i poprostu je zatkalo Tez moze byc za duza dawka ja mam dawke taka po ktorej nie zapomne dyskoteki i z niej wrazen do konca zycia Sprobuj zwilzyc opuszek palca i dobrze wetrzec w szyje i to powinno byc lux Ja tak robie a testowalem roznie i tak jak ty piszesz efektu nie bylo bo poprostu na innych inaczej dzialają inne dawki Jeszcze daje lepszy efekt najpierw perfumy i za chwile na to pheromax testowalem to i jest lepiej niz po pheromaxie uzyc perfum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 30 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2007 Temat na ktory odpowiadam Witam.Przy okazji tego tematu chciałbym napisać parę słów o moich doświadczeniach.Pheromax używam już od ponad tygodnia.Próbka wbrew pozorom starcza na więcej niż "parę psiknięć", jak to niektórzy uważają. Ja akurat jestem wśród tych "szczęśliwców", którzy nie odczuwają żadnego zapachu fero tylko sam alkohol.Ale przejdę do rzeczy. Poeksperymentowałem (długi wyraz:) pheromax w następujących miejscach: komunikacja miejska, szkoła, praca, sklep, pub oraz klub.Taki fajny klubik z muzyką taneczną, gdzie co niektórzy na tym forum podobno owijają się laskami po zastosowaniu pheromax.Jedyne co mogę powiedzieć to..., że fero u mnie nijak działa Nie odczułem żadnej zmiany, a czasami wręcz przeciwnie.Pewne panie weszły do autobusu i ku mojemu zdziwnieniu pociągnęły nosem parę razy, zrobiły dziwną minę i poszły na koniec wspomnianego środka lokomocji.W klubie nie byłem bierny, tańczyłem, zagadywałem, uśmiechałem się - żadnego efektu.Dawki stosowałem rózne, żeby nie było że za dużo czy za mało (od pół psiknięcia do całego).Kumple - żadnego efektu, praca - lepiej bywa jak nie używam feromonów, rozmowa się bardziej kręci.No i mógłbym tak wymieniać dalej. Ponieważ jestem raczej wytrwały, będę walczył dalej. Może coś się zmieni. Jeśli nie, to na tym zakończę moją przygodę z fero, nie żałując tych 50 złotych, bo to w końcu nie takie duże pieniądze, a sprawdzić nie zaszkodzi. Tylko pozazdrościć tym, dla których fero naprawdę działa. P.S. Odrażający i brzydki nie jestem, żeby nie było.Powodzenie jako takie mam. Pozdrawiam forumowiczów. Fero dziala ja tez kiedys tak mialem nie wiedzialem ze dziala A jak te panie pociągnely nosem to pewnie zapach im sie podobal a poszly na koniec bo zrobiles takie duze wrazenie na nich i poprostu je zatkalo Tez moze byc za duza dawka ja mam dawke taka po ktorej nie zapomne dyskoteki i z niej wrazen do konca zycia Sprobuj zwilzyc opuszek palca i dobrze wetrzec w szyje i to powinno byc lux Ja tak robie a testowalem roznie i tak jak ty piszesz efektu nie bylo bo poprostu na innych inaczej dzialają inne dawki Jeszcze daje lepszy efekt najpierw perfumy i za chwile na to pheromax testowalem to i jest lepiej niz po pheromaxie uzyc perfum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi