Koziom Napisano 7 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Witam. Od jakiegoś czasu używam feromonów Pheromax. Kupiłem na spróbowanie 1 ml. Używałem te feromony tym specjalnym patyczkiem przy zakrętce. Może i działały, może i nie, może nakładałem źle, ale doszedłem do wniosku, że jednak chcę je zmieszać z perfumą. Jak widać, jest to ilość znikoma, ale słyszałem można to zmieszać z pewną ilościa perfum za pomocą kropli do atomizera (np. 3 ml). Interesuje mnie zmieszanie z jakąś dobrą perfumą. Na tą ilość 0,5 ml pheromaxu, jaką ilość perfum potrzeba, by dokładnie w dobrych proporcjach zmieszać w całość? Czy jest w ogóle taka możliwość? [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 12 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2014 Oczywiście, że jest możliwe. Próbka 1ml zawiera 0,35mg feromonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koziom Napisano 12 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2014 Chodziło mi bardziej o proporcje mieszania tych feromonów Gdzieś dokopałem się do forum i przeczytałem, że jedna osoba mieszała 1 ml z 9 ml perfumy. 1/10. Zrobiłem to samo z 0,5 ml. 0,5 ml pheromaxu na 4,5 ml perfum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiktor1064 Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2014 dokladnie 1:10 jest idealnie dwa psiki orginal atomizerem i jest gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerlex Napisano 15 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2015 jak to jest? im więcej feromonu tym więcej podrywu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Nie. Czasami zdarza się, że jak dasz za dużo fero to efekty są odwrotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi