kosmiczny Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Witam, jestem po teście Pheromaxu z którego średnio jestem zadowolony ale być może nie do końca dobrze go dawkowałem. Efekty w sumie jakieś były. I teraz ze względu na wiosenną promocję postanowiłem kupić The Edge MAN, za 2 dni paczuszka powinna dotrzeć do mojego domu. Wiem, że The Edge MAN to perfumowane NPA. Miałem tylko próbkę The Edge, i nawet spodobał mi się jego zapach. Co sądzicie o tych feromonach, jakie działanie odczuwacie po ich użyciu?; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaro4731 Napisano 17 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2014 fajny efekt daja w polaczeniu z phx-jedno przechylenie z calej butelki phx na nadgarstek roztarcie po drugim i po szyi + jedno psikniecie the edge tak samo nadgarsti i szyja i jest bomba. ja teraz bede testowal btb zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi