kosmiczny Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Witajcie, dzisiaj dostałem paczkę z The Edge, zaaplikowałem jeden psik na szyję i wyszedłem. Poczułem pobudzenie, po jakichś 5min poczułem tak jakby ciarki na plecach, tak jakby ktoś mnie kuł igiełką po plecach, coś jak lekkie porażenie prądem. Mieliście kiedyś takie uczucie? nie chodzi mi o zwykłe ciarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silent1 Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Mam tak za każdym razem! Dla mnie to jest super Kocham to uczucie, można się uzależnić do the edge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nueczek Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 nieźle ;D nie wiedziałem, że aż tak działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość caleczka Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Widocznie działa, bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi