xmar42 Napisano 26 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2014 Powiedzcie mi jak wy dolewacie feomony do perfum, przecież nie da się ich odkręcić. Posiadam pheromax i nba, w jakim stosunku do perfum się je łączy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 27 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2014 Kupujesz np. atomizer (http://www.feromony.pl/akcesoria/atomizer), wlewasz do niego odpowiednia ilosc fero i dopsikujesz do niego swoje perfumy. DZieki temu masz mieszanke, z ktora idziesz na miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiktor1064 Napisano 14 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2014 ja robie sobie mieszanke 0.2 ml npa 0.3phx oxy do tego 5 ml moich ferfum bruno banani magic man czyli 1:10. dwa psiki i jest gitara. psik na szuje i psik na nadgarstki wsio rozcieram tuz przed imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kata89 Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Wydaje mi się ze proporcja 0.2 ml npa 0.3 phx oxy do tego 5 ml była by ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klosia Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2014 ja myslę że mozna spróbować proporcje wiktora. wydaje mi się najbardziej odpowiednia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi