sushi8888 Napisano 28 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2014 Witam Serdecznie Mam pytanie dotyczące Pheromax Oxy + The Edge MAN Czy ktoś próbował tej mieszanki ?? Dostałem próbkę The Edge Man w momencie kupienia Pheromax Oxy lecz mam problem z próbką ponieważ jest ona w postaci chusteczki i ciężko zdecydować ile, gdzie i jak potrzeć. Dzisiaj zamówiłem The Edge w normalnej wersji Czy ktoś mógłby mi doradzić jak stosować połączenie tych dwóch feromonów i jakimi perfumami najlepiej przykryć?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapee Napisano 28 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2014 Nie wiem jak próbka, ale The Edge zawiera w sobie perfumy, więc tu łączenia z innymi perfumami bym nie ryzykował, może wyjść różnie Ogólnie temat łączenia feromonów z perfumami jest wyższą alchemią, mało kto o tym pisze, mało kto na ten temat cokolwiek wie, bo to rzecz indywidualna. Może te artykuły nakierują Cię na właściwy trop: http://feromony-opinie.pl/artykuly/uwodzenie-zapachem/. Osobiście przykrywam tym co jest Chusteczki są chyba jednorazowe. Też je otrzymałem w gratisie, ale stwierdziłem że nie będę wyrzucał od razu, tylko zawinę z powrotem w torebeczkę - no i powiedzmy, że na dwa razy starczyły. Ze stosowaniem to tak jak normalne tylko że pocierasz, filozofii w tym raczej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi8888 Napisano 28 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2014 A jak sprawa wygląda z łączeniem tych dwóch feromonów?? ktoś coś próbował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi