rysio20 Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 mam pytanie czy ktos z forum moglby przyblizyc mi dawkowanie tego specyfiku, poniewaz nie otrzymalem instrukcji obslugi z tym feromonem.... PS. CZy chikare tez aplikowac za uszy i czemu nie w inne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 A dlaczego niby w nie inne miejsca? Pomyśl... Możesz dawkować na wszystko, byle nie na oczy Optymalna dawka to 2-3 psiknięcia za uszy, na szyję lub też nadgarstki. Możesz też dawkować na ciuchy. Nie ma instrukcji? Poszukaj w opakowaniu. Też tak miałem, ale jakoś się "zaplątała" w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 21 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2007 Zazwyczaj instrukcja jest na samym dole pod ta piankowa ochronka ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi